Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Skater XL

Így kerültek a profik a Skater XL játékba

A fejlesztők száznál is több DSLR kamerát használtak a sportolók lemodellezéséhez.

2020.07.20. 15:00 | GeryG | kategória: Játék

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor bő egy hét múlva végre tényleg megjelenik az Easy Day Studios új gördeszkás játéka, a Skater XL. A fejlesztők nem kevesebbet ígérnek, mint minden idők leghitelesebb deszkás játékát, amelyben korábban sosem tapasztalt szabadságot kapnak a játékosok a trükkjeik kivitelezéséhez.

Egy ilyen játékban természetesen illik felvillantani a sportág legnagyobb alakjait, akár aktuális, akár régebbi időket nézünk. E tekintetben a Skater XL sem okoz majd csalódást, hiszen a jelenkor nagyágyúi közül irányíthatjuk benne Tom Astrát, Tiago Lemost, Evan Smith-t és Brandon Westgate-et is.

A fejlesztők egy új előzetessel is jelentkeztek, amelyben ezúttal egy picit bepillanthatunk a kulisszák mögé. A videóban azt a folyamatot mutatják be, ahogy a fent említett sportolókat száznál is több DSLR kamera segítségével beimportálták a játékba. A Skater XL július 28-án érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg a Nintendo Switch változat valamikor később várható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Skater XL
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Skater XL

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló