Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay

Ősszel új Paw Patrol játék érkezik, a Mighty Pups Save Adventure Bay

A Mancs őrjárat kutyusai ismét akcióba lendülnek.

2020.07.30. 08:00 | szerző: Dino | kategória: Játék

A gyerekek körében igen kedvelt rajzfilmsorozat a Nickelodeon Paw Patrol, azaz magyarul Mancs őrjárat szériája. (Én már csak tudom, mert alig lehet levenni róla a gyerekeket, ha egyszer-egyszer megengedjük nekik, hogy nézzék.) A kutyusok két évvel ezelőtt kaptak már játékot, Paw Patrol: On a Roll címmel, idén ősszel pedig tovább folytatódnak kalandjaik PC-n és konzolokon.

A Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bayben természetesen a csapat összes kutyájával játszhatunk majd, azaz benne lesz Chase, Rubble, Marshall, Everest, Skye, Rocky, Zuma és Tracker is. Ahogy a rajzfilmekben, úgy itt is mindegyikük más és más különleges képességgel rendelkezik. A hét küldetést akár egy barátunkkal közösen is végigvihetjük kooperatív módban, ezeken kívül pedig hét minijáték is vár ránk.

A Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay 2020. november 6-án fog megjelenni, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. A fejlesztést a spanyol Drakhar Studios végzi, a kiadásért pedig az Outright Games és a Bandai Namco Entertainment Europe felel. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló