25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Sajtóközlemény/hirdetés

Ne csak tapogatózz a sötétben! (x)

Írta: hirdetés (x)

Mindenkinek ismert az a bosszantó szituáció, amikor akadozik az áramellátás, vagy rosszabb esetben egyáltalán nincs, de az is megeshet, hogy este kell gyorsan megjavítanunk valamit. Bármely szituációról is legyen szó, a legfontosabb ilyenkor, hogy tisztán lássunk, és ne csak a sötétben “tapogatózzunk”! Szerencsére akadnak olyan minőségi lámpák, amelyek minden hasonló helyzetből kimentenek minket, és fényt hoznak a sötétbe.

Hagyományos lámpák, elemlámpák
Biztosan Te is tartasz otthon valamilyen lámpát a sok típus közül. Már kapható rúd formájú, elemlámpa, illetve asztali, álló lámpa is, ez utóbbi például a gyerekek szobájába is megfelelő lehet, az alvásidőhöz való készülődés alatt. Szóval a lámpák nem csak a szerelés, de más hétköznapi tevékenység alatt is nagy segítséget nyújtanak nekünk a mindennapokban.

Ne csak tapogatózz a sötétben! (x)

Aztán nem szabad megfeledkezni a fejlámpákról sem, ezek személyre szabhatóak, hiszen állíthatóak. Nem kell azzal bajlódnunk, hogy a lámpát is fogjunk javítás közben, ráadásul irányítottan világíthatunk a szükséges célterületre. Nem véletlen az sem, hogy ez a lámpatípus az ezermesterek nagy kedvence.

Miért hasznos a mini elemlámpa?
A mini LED-es lámpák nagyon egyszerűen működtethetőek, csupán elemre van szükség hozzájuk. Általában kis akasztóval is el vannak látva, és a legnagyobb előnyük, hogy kis helyen is elférnek. Ez tipikusan a mindennapi életben jön jól. Vannak, akik egyszerre kulcstartónak és segédeszköznek is használják. Ha éjjel szükségünk van valamire, de a kislámpa vagy a telefon fénye túl erős számunkra, vagy ha késő este érünk haza, és nem találjuk a kulcslyukat, ilyen esetekben mindig érdemes a mini elemlámpákra hagyatkozni.

Ha ideje megújítani a lámpakészleted néhány hasznos darabbal, akkor nézd meg az Ajándékok.shop webáruháznál kapható lámpákat, hogy minden esetre felkészülhess!

Nem mindennapi lámpák
Vannak olyan kreatív lámpák, amelyeket akár ajándékba is adhatunk. Ezek nem csak hasznosak, de kialakításuknak köszönhetően nagyon egyedi termékeknek is minősülnek. Lássunk néhány érdekes példát, hátha ötletet nyersz belőlük!

Például vannak érintőgombbal rendelkező éjjeli lámpák, amelyek érintés hatására azonnal bekapcsolnak, ez szintén hasznos lehet egy gyerekszobába.

De kiemelhetőek azon rúdlámpák is, amelyek mágneses, öntapadós csíkkal és hatoldalú talppal lettek ellátva.

Illetve vannak “bohém” darabok, mint amilyen az asztali körtelámpa vagy a lelógatható hangulatfény. Ezek segítségével igazán különleges hangulat varázsolható egy-egy esemény során.

Szóval levontuk a tanulságot, sosem lehetünk eléggé felkészültek, legalábbis lámpák nélkül nem! Előzd meg a sötét perceket speciális eszközökkel!

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!