25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kütyü

Dupla hangszórókkal támad az XPG PRECOG ANALOG headset

5-től 50000 Hz-ig képes a hangok megszólaltatására az új füles.

Írta: Dino

Dupla hangszórókkal támad az XPG PRECOG ANALOG headset

Az ADATA gamer márkája, az XPG egy új headsettel állt elő, amely az 5 Hz-től egészen az 50 kHz-ig terjedő tartományban képes megszólaltatni a hangokat, és ezzel a Hi-Res Audio tanúsítványt is megkapta. Az XPG PRECOG ANALOG ezt úgy érte el, hogy mindkét fülhöz két hangszórót helyezett, amelyek egyike elsősorban a magas, míg a másik főként a mély tartományért felel. Ez a világon az első olyan gamer headset, amely hibrid megoldásként elektrosztatikus és dinamikus hangszórókkal is rendelkezik.

A 180 fokban elforgatható oldalsó részeken bőrbarát szövettel borított fülpárnák találhatók, hogy hosszú időn át, valamint szemüveg mellett is kényelmes maradjon a headset viselése.

Dupla hangszórókkal támad az XPG PRECOG ANALOG headset

A mikrofont külön csatlakoztathatjuk a headsetre, emellett 3,5 mm-es jack csatlakozásának köszönhetően a kábel is leválasztható róla.

Az XPG PRECOG ANALOG árát egyelőre nem árulták el, mindössze annyit, hogy tudásához képest kedvező áron fog a boltokba kerülni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!