Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Overcooked! All You Can Eat

Számos segítséggel jön az Overcooked! All You Can Eat

A kezdő szakácsok számára igyekeznek még barátságosabbá tenni a játékot.

2020.09.15. 16:00 | szerző: Dino | kategória: Játék

Mint arról már korábban beszámoltunk, év végére az új konzolgenerációra is megjelenik az Overcooked, ráadásul a két részt együtt fogja tartalmazni az Overcooked! All You Can Eat kiadás. Most pedig az is kiderült, milyen segítséget kapnak a kezdő játékosok az új kiadásban.

A két epizód és bővítéseik összesen több mint 200 pályáját, valamint vadonatúj konyhákat és séfeket is tartalmazó gyűjteményes kiadás amellett, hogy 4K-ban is futtatható akár 60 fps mellett, cross-play online multiplayer módot is kínál, azaz platformtól függetlenül kapcsolódhatunk be barátaink játékába.

A kezdő szakácsokat és kuktákat pedig aktiválhatják karakterüknek az Assist módot, amely többek közt növeli a rendelkezésre álló időt, lassítja a megrendelések eltűnését és a kapott pontszámot is növeli. De ha szeretnénk, akár teljesen ki is kapcsolhatjuk a rendelések visszaszámlálóját.

De nem csak a virtuális főzőcskézéssel ismerkedők dolgát igyekeznek megkönnyíteni a Ghost Town Games munkatársai. A feliratokat diszlexiások számára is könnyebben olvashatóvá teszik, a szakácsok színvakok számára is észrevehető jelzéseket kapnak, és szükség esetén a kezelőfelület elemeinek méretét is megnövelhetjük a jobb láthatóság érdekében.

Az Overcooked! All You Can Eat valamikor az év vége felé érkezik, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Overcooked! All You Can Eat
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Overcooked! All You Can Eat

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló