Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

NBA 2K21

A fejlesztők mesélnek az új generációs NBA 2K21-ről

Mi pedig eközben belenézhetünk egy Golden State Warriors – New Orleans Pelicans meccsbe.

2020.10.29. 19:24 | GeryG | kategória: Játék

A 2K Sports igyekszik minél előbb minél több rajongót meggyőzni arról, hogy az NBA 2K21 mennyire más élményt nyújt majd az új konzolgeneráción, mint teszi azt a mostanin. Az eddig látottak alapján valóban érezhető a látványbéli különbség.

A készítők most egy újabb előzetessel rukkoltak elő, amelyben amellett, hogy belenézhetünk egy meccsbe, a fejlesztők tolmácsolásában hallhatunk az újdonságokról. Míg mi a Golden State Warriors és a New Orleans Pelicans meccsét figyeljük, arról mesélnek nekünk, hogy konzolok SSD-inek köszönhetően alig-alig lesznek töltőképernyők, a töltési idők nagyon rövidek lesznek. De az új konzolok számítási kapacitásának hála az általános játékélmény is sokkal közelebb lesz a valóságoshoz. Részletesebb bemozgások, dobások, cselezések várnak ránk.

Az arénában tomboló tömeg is sokkal valóságosabb lesz, mivel százötvennél is több MI-vezérelte karakter szurkol majd a csapatoknak (meg valószínűleg az ő másolataik még jó néhányszor).

Az új kiadásban már két szakmai stáb fogja kommentálni a mérkőzéseket. Megmarad a már ismert felállás Kevin Harlan, Greg Anthony és David Aldridge közreműködésével, melléjük pedig csatlakozik Brian Anderson, Grant Hill és Allie LaForce hármasa is. A szakértői elemzéseket pedig olyanoktól hallhatjuk majd, mint Doris Burke, Steve Smith, Chris Webber, Brent Barry vagy Clark Kellogg.

Cikkajánló
NBA 2K21 teszt – Újabb év, újabb kosárjáték
Megérkezett a legújabb NBA játék – egyelőre csak a jelenlegi gépparkra hangszerelve.
» Olvasd el!

Az NBA 2K21-ben visszatérnek a női kosársztárok is. A tavaly debütált WNBA-meccsek mellett idén bemutatkozik a The W, ami az NBA 2K franchise első női MyPlayer élmény lesz. Emellett a MyWNBA módban akár menedzseri vagy klubelnöki pozícióba is kerülhetünk mind a tizenkét WNBA-csapatnál.

Az NBA 2K21 november 10-én jelenik meg Xbox Series X-re, majd november 19-én követi a PlayStation 5 kiadás. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

NBA 2K21
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
NBA 2K21

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló