Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ruined King: A League of Legends Story

Jövőre jön a Ruined King, a LoL körökre osztott szerepjáték spin-offja

Ez lesz a világ leghíresebb e-sport játékának első mellékága.

2020.10.31. 20:20 | GeryG | kategória: Játék

Talán, amikor megjelent, még senki sem számított rá, hogy a League of Legends végül ekkora karriert fut be. Hogy neki köszönhető-e az e-sportok népszerűségének fellángolása az elmúlt években vagy épp az e-sportok fellángolásának eredményeképp lett a LoL is ennyire népszerű, arról hosszasan lehetne beszélgetni.

A játékot fejlesztő Riot Games amellett, hogy továbbra is folyamatos támogatás nyújt a LoL-hoz, már új projekteken is dolgozik. Az egyik ilyen a Ruined King, amely a League of Legends egyik első spin-offja, vagyis mellékága lesz. A játék egy külsős partner, az Airship Syndicate stúdiójában formálódik.

A teljes címén Ruined King: A League of Legends Story egy körökre osztott szerepjáték lesz, amely Runeterra világában játszódik. Ami miatt talán sokan odafigyelnek majd rá, hogy ez lesz a LoL-hoz kötődő első egyszemélyes játék. Bár egyelőre kevés konkrétum ismert, abban biztosak lehetünk, hogy a LoL több bajnoka is felbukkan majd benne: Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri és Pyke is garantáltan részese lesz az eseményeknek.

A Ruined King: A League of Legends Story a tervek szerint valamikor 2021 elején fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Valamikor később csatlakozik hozzájuk a PlayStation 5 és Xbox Series X változat is, amelyekre az adott konzolcsaládon belül ingyen frissíthetik majd játékukat a játékosok. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Jövőre jön a Ruined King, a LoL körökre osztott szerepjáték spin-offja
Jövőre jön a Ruined King, a LoL körökre osztott szerepjáték spin-offjaJövőre jön a Ruined King, a LoL körökre osztott szerepjáték spin-offjaJövőre jön a Ruined King, a LoL körökre osztott szerepjáték spin-offjaJövőre jön a Ruined King, a LoL körökre osztott szerepjáték spin-offjaJövőre jön a Ruined King, a LoL körökre osztott szerepjáték spin-offjaJövőre jön a Ruined King, a LoL körökre osztott szerepjáték spin-offjaJövőre jön a Ruined King, a LoL körökre osztott szerepjáték spin-offjaJövőre jön a Ruined King, a LoL körökre osztott szerepjáték spin-offjaJövőre jön a Ruined King, a LoL körökre osztott szerepjáték spin-offja

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló