Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

NBA 2K21

Kibővült sztorival jön az NBA 2K21 az új konzolokra

De átdolgozzák a liga-menedzser részt is, illetve bekerül a játékba az NBA G Liga is.

2020.11.10. 22:51 | GeryG | kategória: Játék

PC-re és az előző konzolgenerációra már hónapokkal ezelőtt megjelent az NBA 2K21, de a 2K Sports az igazán nagy durranást még tartogatja. Ez természetesen a játék új generációs változata, amely Xbox Series X-re ma, PlayStation 5-re pedig november 19-én érkezik meg.

Ez a kiadás már egy kibővített MyCareer sztori móddal érkezik, amelyben sokkal több lehetőségünk lesz, mint korábban. A történet most is egy feltörekvő ifi első szárnypróbálgatásait meséli el, avagy a göröngyös utat az NBA felé. A játékosok dönthetnek, hogy a főiskola sztárjaként egyből a ligába igazolnak vagy inkább végigtolják a sulis ligát előbb. Újdonságként bekerül a játékba az NBA G Liga, ami a profi kosárlabdaliga előszobája.

Cikkajánló
NBA 2K21 teszt – Újabb év, újabb kosárjáték
Megérkezett a legújabb NBA játék – egyelőre csak a jelenlegi gépparkra hangszerelve.
» Olvasd el!

A fejlesztők átdolgozzák a MyNBA és a MyGM módokat is, amelyek szintén sokkal több lehetőséget adnak a játékosok kezébe. Saját ligát lehet létrehozni 12-től 36 csapatig, új sztárokat nevelni a G Ligában, de akár új pontszerzési szabályokat is bevezethetnek.

Az újdonságokról bővebben a játék hivatalos oldalán olvashattok, ahol nagyon részletesen bevezetnek minket az egyes játékmódokba, illetve bemutatják a karakterszerkesztő érdekességeit is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

NBA 2K21
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
NBA 2K21

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló