Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

I am Your Lawyer

Ügyvéd lehetsz az I am Your Lawyerben

Újabb „foglalkozásszimulátor” készül.

2020.11.13. 16:26 | Dino | kategória: Játék

A PlayWay kiadó számos „foglalkozásszimulátorával” foglalkozott már, nyáron például a RockGame játékait jelentették be sorra, mint például a Ninja Simulatort, a Cowboy Life Simulatort és a Pirate Commandert. Most a lengyel kiadói csoport másik tagja, a Games Incubator a soros, ugyanis két hír is érkezett egy-egy játékukról. Ezekkel már 11 fejlesztés alatt álló, megjelenési dátummal még nem rendelkező programnál tartanak, de mivel igazából nem egyetlen fejlesztőcsapatról van szó, hanem egy számos indie-t tömörítő csoportról, akkor talán kevésbé tűnik ez problémának.

Az egyik újdonság az I am Your Lawyer, amelyben - minő meglepetés! - egy ügyvéd szerepét kell betöltenünk. Feladatunk ügyfeleink védelme a bíróságon - de vajon tényleg olyan ártatlanok védenceink, ahogy azt állítják? Kihallgathatjuk a vádlottakat, meglátogathatjuk a bűncselekmény helyszínét, ujjlenyomatokat vizsgálhatunk, az ügyben nyomozó rendőrökkel beszélhetünk, felfedve az esetek minden apró részletét. Minden cselekedetünk időbe kerül, így okosan kell menedzselnünk, hogy mit ítélünk tényleg szükségesnek ahhoz, hogy dolgunkat végezzük.

A tárgyaláson aztán kérdéseket szegezhetünk a szemtanúknak, és megpróbálhatjuk kitalálni, hogy hazudnak-e, vagy esetleg alkohol befolyása alatt állnak. És még az esküdtszék tagjait is meg kell ismernünk, ez alapján eldöntve, hogyan érdemes a védőbeszédet összerakni.

Az I am Your Lawyer PC-re készül, megjelenési dátuma azonban még nincs. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Ügyvéd lehetsz az I am Your Lawyerben
Ügyvéd lehetsz az I am Your LawyerbenÜgyvéd lehetsz az I am Your LawyerbenÜgyvéd lehetsz az I am Your LawyerbenÜgyvéd lehetsz az I am Your LawyerbenÜgyvéd lehetsz az I am Your LawyerbenÜgyvéd lehetsz az I am Your LawyerbenÜgyvéd lehetsz az I am Your LawyerbenÜgyvéd lehetsz az I am Your LawyerbenÜgyvéd lehetsz az I am Your LawyerbenÜgyvéd lehetsz az I am Your LawyerbenÜgyvéd lehetsz az I am Your LawyerbenÜgyvéd lehetsz az I am Your LawyerbenÜgyvéd lehetsz az I am Your LawyerbenÜgyvéd lehetsz az I am Your Lawyerben

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló