Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cowboy Life Simulator

Válj igazi cowboyjá a Cowboy Life Simulatorben

Irány a XIX. századi Vadnyugat!

2020.07.01. 17:55 | szerző: Dino | kategória: Játék

Nem lazsálnak a RockGame csapat munkatársai: az egy hónappal ezelőtt bejelentett Ninja Simulator után most felfedték másik készülő játékukat, a Cowboy Life Simulatort. Mondjuk a Red Dead Redemption 2 árnyékában nem biztos, hogy egyszerű egy vadnyugati játékkal elnyerni a játékosok figyelmét, de a lengyelek mindenesetre megpróbálják.

A helyszín a XIX. század Amerikája, a hírhedt Vadnyugat, ahol magányos cowboyként kell helytállnunk. Befoghatunk vadlovakat, nyájat terelhetünk, vadászhatunk, valamint új épületeket építhetünk vagy régieket javíthatunk meg. Nem a szokásos vadnyugati fegyverforgatók vagyunk tehát, inkább a vidéki életet élhetjük a játékban.

Mindemellett kereskedhetünk is, vagy szerencsét próbálhatunk az aranybányában. És persze meglátogathatjuk a helyi kocsmát is. De a fő cél persze nem más, mint túlélni.

Cikkajánló
Válj árnyékká, jön a Ninja Simulator!
Betörés, kémkedés és orvgyilkosság a feudális Japánban.
» Olvasd el!

A Cowboy Life Simulatornek már pontos megjelenési dátumot is adtak: 2021. május 27-én számíthatunk rá. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Válj igazi cowboyjá a Cowboy Life Simulatorben
Válj igazi cowboyjá a Cowboy Life SimulatorbenVálj igazi cowboyjá a Cowboy Life SimulatorbenVálj igazi cowboyjá a Cowboy Life SimulatorbenVálj igazi cowboyjá a Cowboy Life SimulatorbenVálj igazi cowboyjá a Cowboy Life SimulatorbenVálj igazi cowboyjá a Cowboy Life SimulatorbenVálj igazi cowboyjá a Cowboy Life SimulatorbenVálj igazi cowboyjá a Cowboy Life SimulatorbenVálj igazi cowboyjá a Cowboy Life Simulatorben

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló