Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Realpolitiks II

Megérkezett a Realpolitiks II korai változata

Néhány nappal az eredeti elképzelések után rajtolt el a játék a Steamen.

2020.11.20. 14:07 | GeryG | kategória: Játék

Bár a Jujubee csapata eredetileg úgy tervezte, hogy az amerikai elnökválasztás idejére lövi be a Realpolitiks II korai változatának rajtját, végül ehhez képest csúsztak néhány napot. A választások lezajlottak, bár még jó ideig fogjuk hallani a visszhangjait. Ha pedig ezektől kedvet kapunk egy kis virtuális politizálásra, akkor a Realpolitiks II jó alapot teremthet hozzá.

A játék korai változata tehát már elérhető a Steamen, amelyben összesen 208 nemzet közül lehet választani. Két kampányt is teljesíthetünk, valamint már a korai változatban is elérhető a játék mod-eszköze is.

A teljes játékban majd 216 nemzet kap helyet, köztük a Sealand Hercegséggel és Kiribatival. A játékosok bármely nemzet élén világhatalomra törhetnek több-kevesebb eséllyel. Ebben az új harcrendszer is segítségükre lehet. Hogy milyen államformát alakítanak ki, illetve milyen szellemiségben irányítják országunkat, az is csak a játékosokon múlik. De akárhogy is döntenek, a diplomáciára mindig gondolniuk kell, ráadásul időnként váratlan események is megbolygathatják a nép életét. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Realpolitiks II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Realpolitiks II

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló