Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Worms Rumble

Egy hét múlva jön a Worms Rumble, PS Plusszal ráadásul ajándékba!

Teljes cross-platform támogatással érkezik a kukacos battle royale.

2020.11.26. 08:20 | Dino | kategória: Játék

A Team17 idén újabb résszel bővíti a legendás Worms szériát, igaz, a rajongók nem biztos, hogy arra várnak, amit a Worms Rumble hoz el hamarosan. A friss epizód ugyanis a battle royale játékmódot honosítja meg a szériában, az eddigiektől teljesen eltérő, valós idejű akció keretében.

Eddig annyit tudhattunk, hogy decemberben jelenik meg a játék, most viszont az is kiderült, hogy ez már a lehető legkevesebb várakozást jelenti, ugyanis a következő hónap első napján kerül boltokba a Worms Rumble, PC-re és a Sony előző és mostani generációs konzoljára.

Ami pedig még fontosabb friss információ: jövő keddtől egy hónapon át a játék PS4/PS5 verziója minden PS Plus előfizetőnek ingyenesen lesz letölthető. Ezzel a lépéssel pedig akár meg is oldódhat Puddle kollégánk félelme, amit nemrég a béta kipróbálása után fogalmazott meg. Nevezetesen attól tart, hogy nem nagyon lesz játékostábor a sok free-to-play battle royale játékkal szembeszálló programban. Így viszont konzolon legalábbis számíthatunk arra, hogy sokan kipróbálják a Worms Rumble-t, onnan pedig már csak a játékélménytől függ, hogy esetleg megismétlik-e a Fall Guys elsöprő sikerét a játékkal.

Cikkajánló
Worms Rumble próbakör – A kukacok találkozása a battle royale-lal
Első tapasztalatok a béta alapján.
» Olvasd el!

A játék ráadásul teljes cross-platform támogatást kapott, azaz a 32 fős csatákba egyszerre szállhatnak be PC-s és konzolos játékosok. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Worms Rumble
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Worms Rumble

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló