Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Humankind

Fuss 150 kör Humankindot!

Mától majd’ az év végéig kipróbálható a jövőre érkező körökre osztott stratégia, amely új előzetest is kapott.

2020.12.15. 17:07 | GeryG | kategória: Játék

Az Amplitude Studios a tervek szerint jövő tavasszal küldi ringbe új játékát, ahol az aktuális bajnokot próbálja meg két vállra fektetni a körökre osztott történelmi stratégiai játékok világbajnoki övéért. A regnáló bajnok ugyebár a Sid Meier’s Civilization VI, amely évekkel a megjelenése után is folyamatosan bővül.

A kihívó pedig a Humankind, amely az eddig látottak alapján bizony nem esélytelen versenyző, sőt. Hogy mennyire (az vagy) nem az, azt most újra mindenki maga derítheti ki. A fejlesztők még a nyáron indították el az OpenDev formátumot, amely valahol a klasszikus béta tesztek és az early access modell között van féltávon.

A fejlesztők időnként előre meghatározott időre elérhetővé teszik a játék egy korai változatát, amelyről kifejezetten a játékmenet bizonyos elemeivel kapcsolatban várják a játékosok visszajelzéseit.

A következő ilyen OpenDev tesztlehetőség épp ma rajtol el és egészen december 28-ig lesz elérhető. Az aktuális teszt a Lucy nevet kapta és a következőkkel kecsegtet:

  • Játszhatunk a játékkal négy teljes korszakon vagy 150 körön keresztül, amelyik előbb bekövetkezik. Mindegyik korszakban tíz egyedi kultúra közül lehet választani, vagyis a teszt során negyven ilyet ismerhetünk meg.
  • A korai modern korszak a világ felfedezéséről szól, így a szárazföldi mellett a tengeri csatákba is belekóstolhatunk.
  • Akár hét MI-vezérelte ellenféllel is megmérkőzhetünk, de a fejlesztők elsősorban abban reménykednek, hogy a diplomácia működését fogják a játékosok alaposan letesztelni, mivel erről várják a leginkább a visszajelzéseket.

A Humankind a tervek szerint 2021. április 22-én fog megjelenni PC-re és Stadiára. A hivatalos oldalon most kedvezményes áron lehet előrendelni a játékot. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Humankind
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Humankind

hozzászólások (1)

montanosz
montanosz 2020.12.16. 13:15
várós,de nagyon :-D
ajánlott olvasnivaló