Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rome: Total War Remastered

A semmiből jött a Rome: Total War Remastered bejelentése

A klasszikus stratégia felújított kiadására nem is kell sokat várni.

2021.03.26. 14:02 | GeryG | kategória: Játék

A Creative Assembly 2000 óta szállítja a szobastratégáknak a jobbnál jobb játékokat, nevük elsősorban a Total War szériával forrt egybe. Ennek egyik legjobb része a 2004-es Rome: Total War volt, amely akkoriban technológiailag is egy nagy előrelépésnek számított az elődökhöz képest.

Most, tizenhét évvel később a stúdió úgy döntött, ideje leporolni a játékot és a Feral Interactive csapatával közösen elkészíteni a felújított kiadását. Ez lesz a Rome: Total War Remastered, amely nem csak látványában újul meg, de tartalom terén is.

Az egy ilyen kiadásnál alap, hogy a grafikát a mai elvárásoknak megfelelő szintre emelik, így kapunk 4K-s felbontást és részletesebb környezetet és karaktereket is. De ezeken túl a készítők új funkciókkal bővítik ki a játékmenetet (hőtérkép, taktikai térkép, átdolgozott diplomáciarendszer, valamint új kamerakezelés), kibővül az oktatómód és a tippek-tanácsok listája, illetve kapunk egy játékon belüli tudástárt is.

Tartalom terén is új szintre emelik a játékot, mivel az eredeti 22 játszható frakció listája további 16-tal bővül. Megjelennek a kereskedelmi ügynökök, akik révén virágzó kereskedelmi kapcsolatokat építhetünk ki, de akár az ellenség ügynökeit is átcsábíthatjuk. Az új kiadás az alapjáték mellett már tartalmazza a Barbarian Invasion és az Alexander kiegészítőket is.

A Rome: Total War Remastered a tervek szerint április 29-én fog megjelenni kizárólag PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A semmiből jött a Rome: Total War Remastered bejelentése
A semmiből jött a Rome: Total War Remastered bejelentéseA semmiből jött a Rome: Total War Remastered bejelentéseA semmiből jött a Rome: Total War Remastered bejelentéseA semmiből jött a Rome: Total War Remastered bejelentéseA semmiből jött a Rome: Total War Remastered bejelentéseA semmiből jött a Rome: Total War Remastered bejelentéseA semmiből jött a Rome: Total War Remastered bejelentéseA semmiből jött a Rome: Total War Remastered bejelentéseA semmiből jött a Rome: Total War Remastered bejelentése

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló