Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi/film

Ghost of Tsushima

Film készül a Ghost of Tsushimából

Nem is akárki, a John Wick trilógia rendezője felel a projektért.

2021.03.26. 14:30 | GeryG | kategória: Mozi/film

A PlayStation 4 egyik utolsó bivalyerős exkluzív játéka volt tavaly nyáron a Ghost of Tsushima a Sucker Punch stúdiótól. A középkori akció-szerepjáték nem csak pazar grafikájával és sokrétű játékmenetével, de elsősorban sajátos hangulatával bilincselt a képernyők elé milliókat világszerte.

Abban egyelőre nem lehetünk biztosak, hogy lesz-e második rész (de azért elég nagy tétben mernénk fogadni rá), abban viszont igen, hogy a következő években fogjuk még hallani és látnia Ghost of Tsushima címet. Nem is akárhol, hanem a mozikban!

Egyelőre kevés konkrétum ismert az adaptációval kapcsolatban. Az viszont már lehet tudni, hogy a rendezői széket az a Chad Stahelski foglalja majd el, aki sok-sok éven át dolgozott kaszkadőrként, rendezőként pedig a John Wick trilógiát köszönhetjük neki. Szóval jó eséllyel az akcióra nem lesz majd panasz.

Cikkajánló
Ghost of Tsushima teszt – Szamuráj vagy szellem?
Jin Sakai egymaga száll szembe az otthonát leigázó mongolokkal, avagy egy szamuráj csinál-e nyarat?
» Olvasd el!

A projekt a 87Eleven Entertainment, a PlayStation Productions és a Sucker Punch stúdió koprodukciójából születhet meg, de azt még korai lenne megtippelni, hogy mikor. A Sony egyébként eléggé rápörgött az utóbbi években a videojátékai megfilmesítésére. Elég csak a sok éve húzódó, de lassan tényleg révbe érő Uncharted filmre vagy a készülő The Last of Us sorozatra gondolni. Lehet, nemsoká jön egy Days Gone vagy God of War bejelentés is? De azért az Until Dawn is adná magát… ■

Ghost of Tsushima
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ghost of Tsushima

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló