Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

We Are Football

Nyáron új focimenedzser érkezik We Are Football címmel

A fejlesztők átfogó, de egyszerű játékmenetet ígérnek.

2021.03.26. 21:04 | GeryG | kategória: Játék

Aki virtuálisan focizna, az évtizedek óta a FIFA és a PES sorozatok közül válogathat. Aki viszont sokkal komolyabb menedzselésre vágyik, annak a Football Manager széria lehet a kedvenc. Utóbbi amellett, hogy érdemi konkurenciája időtlen idők óta nincs, sokakat leginkább a bonyolultságával ijeszthet el.

Ők lehetnek az elsődleges célpontja a most bejelentett We Are Football című focimenedzser játéknak, amely a THQ Nordic gondozásában fog megjelenni elvileg idén nyáron. A fejlesztést a Winning Streak Games csapata végzi, annak a Gerhard Köhlernek a vezetésével, aki korábban az On the Ball és a Football Manager szérián is dolgozott. Szóval némi rálátása van a zsánerre.

A We Are Football teljesen a játékosok kezébe adja az irányítást, avagy megtestesíthetik azt, ami a valóságban egy-egy futballklub hanyatlásához szokott vezetni: vagyis egyszemélyben lehetnek az elnök és az edző is… Ez a játékban azért jobban fog működni, mint a valóságban. Lehetőségünk lesz a csapat menedzselésén (taktika, edzés, formáció, fiatalok beépítése, scouting, átigazolás stb.) túl a klub életét is egyengetni. Nekünk kell megkötni a legjobb szponzori szerződéseket, de még a stadion építését vagy bővítését is mi vezényelhetjük le, hogy minden szurkolónak jusson fedett ülőhely.

A We Are Football elég részletes szerkesztővel is kecsegtet, amire az első video alapján szükség is lehet, mivel licencek híján a csapatok fiktív logókkal és játékosokkal szerepelnek majd. Ebben minden ország és klub átszabható lesz, szóval kellő türelemmel azért aktualizálni lehet majd mindent. Emellett nem csak férfi, de női csapatot is irányíthatunk.

A We Are Football kemény fába vágja a fejszéjét, ha meg akarja szorongatni a műfaj egyeduralkodóját. Hogy lehet-e esélye a sikerre, az majd a június 10-i premier után kiderül. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Nyáron új focimenedzser érkezik We Are Football címmel
Nyáron új focimenedzser érkezik We Are Football címmelNyáron új focimenedzser érkezik We Are Football címmelNyáron új focimenedzser érkezik We Are Football címmelNyáron új focimenedzser érkezik We Are Football címmelNyáron új focimenedzser érkezik We Are Football címmelNyáron új focimenedzser érkezik We Are Football címmelNyáron új focimenedzser érkezik We Are Football címmelNyáron új focimenedzser érkezik We Are Football címmelNyáron új focimenedzser érkezik We Are Football címmelNyáron új focimenedzser érkezik We Are Football címmelNyáron új focimenedzser érkezik We Are Football címmelNyáron új focimenedzser érkezik We Are Football címmelNyáron új focimenedzser érkezik We Are Football címmelNyáron új focimenedzser érkezik We Are Football címmel

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló