Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Demon Skin

Oldalnézetes hack ’n’ slash lesz a Demon Skin

A játék PC-re napokon belül megérkezik, konzolokra később várható.

2021.04.08. 17:13 | GeryG | kategória: Játék

A Buka Entertainment gondozásában fog megjelenni az orosz Ludus Future új játéka, a Demon Skin. Egy oldalnézetes hack ’n’ slash játékról van szó, amelyben démonok és más szörnyek seregeivel nézhetünk farkasszemet.

A történet szerint sötét erők ostromolják a világot, amelyet csak a Vándorok Rendje képes megvédeni. A játékosok a rend tagját alakítják majd, aki szemtanúja lesz egy rituálénak, amely során egy ősi ereklyével szabadítanák e sötét erőket a világra. Ám, amikor megpróbálja megakadályozni a rítust, az ereklye őt is démonná változtatja. Hogy visszanyerhesse korábbi emberi alakját, vissza kell szereznie az ősi ereklyét, amit ellenségei elraboltak.

A Demon Skin a fejlesztők ígérete szerint egy brutális akció-szerepjáték lesz, ahol a játékosok látványos harcokban győzhetik le a különféle démonokat, szörnyeket és ezek gazdáit. A szerepjátékos vonalat a karakterfejlődés képviseli, amellyel folyamatosan újabb támadásokat és kombókat lehet feloldani. Erre szükség is lesz, mivel idővel egyre több és egyre keményebb ellenfelekkel kell szembenézni.

A Demon Skin PC-re már április 13-án meg fog jelenni, viszont a PlayStation 4, az Xbox One és a Nintendo Switch változatok csak valamikor később várhatók. ■

előző
következő
Oldalnézetes hack ’n’ slash lesz a Demon Skin
Oldalnézetes hack ’n’ slash lesz a Demon SkinOldalnézetes hack ’n’ slash lesz a Demon SkinOldalnézetes hack ’n’ slash lesz a Demon SkinOldalnézetes hack ’n’ slash lesz a Demon SkinOldalnézetes hack ’n’ slash lesz a Demon SkinOldalnézetes hack ’n’ slash lesz a Demon SkinOldalnézetes hack ’n’ slash lesz a Demon SkinOldalnézetes hack ’n’ slash lesz a Demon SkinOldalnézetes hack ’n’ slash lesz a Demon Skin

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló