Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hood: Outlaws & Legends

Erre számíthatunk a Hood: Outlaws & Legends premierje után

A készítők felvázolták az első év várható bővítéseit.

2021.04.28. 00:21 | GeryG | kategória: Játék

Mint szinte minden multiplayerre kihegyezett játék esetében, úgy a májusban várható Hood: Outlaws & Legends rajongói is több szezonon át tartó bővítésekre számíthatnak. A Focus Home Interactive most fel is vázolta, hogy az első szezonban mi mindenre lehet majd számítani.

A középkorban játszódó csapatalapú akció-szerepjáték lényege, hogy társainkkal erődökbe lopózzunk be, törjük fel a kincstár ajtaját és minél több arannyal távozzunk. Hogy ez ne legyen sétagalopp, arról a mesterséges intelligencia által vezérelt őrség, valamint egy a miénkhez hasonló másik játékoscsapat gondoskodik, akiket ugyanazok a célok vezérlik, mint minket.

Erre számíthatunk a Hood: Outlaws & Legends premierje után

A fejlesztők az első évet négy szezonra bontják, amelyekre természetesen jó pénzért már előre fel lehet majd iratkozni. Aki így tesz, az a garantált hozzáférés mellett exkluzív kozmetikai elemekre is számíthat. Minden szezon új ingyenes tartalmakkal kecsegtet, illetve lesznek időszakos események és bővül a karakterszerkesztő.

A tervek szerint a premier után nem sokkal meg is érkezik az első ingyenes bővítés, amelyben egy új pályával nyitják meg az első szezont, a Lithát. A Mountain névre keresztelt pálya két hegycsúcsot takar, amelyek között több híd is fut. Egy új akcióközpontú játékmód is várható, később pedig debütálni fog az első új törvényenkívüli, Eidaa is.

A Hood: Outlaws & Legends május 10-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Hood: Outlaws & Legends
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hood: Outlaws & Legends

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló