Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

A PlayStation Plus 2021. májusi kínálata

A PlayStation Plus 2021. májusi kínálata

Fura világháború, tengerparti túlélés és roncsderbi a listán.

2021.04.29. 12:35 | GeryG | kategória: Konzol - Sony

A Sony is felfedte a májusra szánt ingyenes játékainak listáját. Ezen azért jóval komolyabb címeket találunk, mint a Microsoft következő havi kínálatában. Ahogy mostanra megszokhattuk, a Sony két játékot ad PlayStation 4-re, egyet pedig PlayStation 5-re a PlayStation Plus előfizetőknek. Ám az előző hónappal ellentétben a PlayStation 5-ös játék nem újdonság lesz.

PlayStation 4-re május 4-től ingyenes lesz a visszafogott sikerű Battlefield V, amely meglehetősen fura formában dolgozta fel a második világháború csatáit. Szintén ingyenes lesz a Stranded Deep, amely trópusi (szinte már far cryi…) környezetbe telepíti a túlélősdit cápákkal és minden egyéb finomsággal, ami ehhez kell.

PlayStation 5-re pedig a Wreckfest konzolos kiadása lesz ingyenes a következő hónapban. A roncsderbis játékban nem csak arénákban zúzhatjuk ripityára a többi játékos autóit, de körversenyeken is indulhatunk. És fűnyírón vagy motorizált kanapén is száguldozhatunk, ha tudunk. A Wreckfest ezzel debütál a Sony új konzolján (június 1-től fizetős lesz), míg Xbox Series X-re csak később várható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló