Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dark Alliance

Nyáron jön a Dark Alliance

A fantasy hack’n’slash az ígéretek szerint a Baldur’s Gate szellemi örököse lesz.

2021.05.15. 01:03 | GeryG | kategória: Játék

Idén nyáron dörzsölhetik a tenyerüket a klasszikus fantasy szerepjátékok kedvelői, jön ugyanis a Dark Alliance. A Tuque Games stúdiójában készülő és a Wizards of the Coast kiadó gondozásában érkező hack’n’slash a Dungeons & Dragons ikonikus hőseit és lényeit ereszti majd egymásnak.

A játék történetéről még elég keveset tudni. A világot jégóriások és sárkányok járják ellenőrizetlenül, a gonosz seregei pedig napról napra erősödnek. Ilyen nem túl bíztató körülmények között vág neki kalandjának négy hős, akik felveszik a harcot a sötétséggel. Szóval csak a szokásos.

A fejlesztők pörgős és izgalmas valósidejű harcrendszert ígérnek, amelyhez a legjobban kontrollerrel lesz élvezhető. A játékosok négy klasszikus R.A. Salvatore hős közül választhatnak majd: Drizzt Do’Urden, Catti-brie, Wulfgar és Bruenor Battlehammer. Természetesen mindannyian eltérő képességekkel és tulajdonságokkal bírnak, így a játékstílusuk is különbözni fog.

A játékból nem hiányzik majd a kooperatív mód sem, mivel barátainkkal közösen is nekieshetünk az elsőre legyőzhetetlennek tűnő szörnyeknek. Minderre már nem is kell olyan sokat várnunk, mindössze bő egy hónapot. A Dark Alliance ugyanis június 22-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Nyáron jön a Dark Alliance
Nyáron jön a Dark AllianceNyáron jön a Dark AllianceNyáron jön a Dark AllianceNyáron jön a Dark AllianceNyáron jön a Dark AllianceNyáron jön a Dark AllianceNyáron jön a Dark AllianceNyáron jön a Dark Alliance

hozzászólások (6)

Shadowguard
Shadowguard 2021.05.16. 12:03
Még akár jó is lehetne, de komolyan bele kell tenni főszereplőnek a Csarnok vándorait (-Regis)? Nem lenne elég, ha ők csak szerepelnének benne esetleg és kapnánk egyedi hősöket?

A hírt elolvasva még a hörcsögöm is csak visszavackolta magát aludni:-(
Raistlin666
Raistlin666 2021.05.16. 21:22
Na meg azért lehetne változatosabb ez a merítés! 1 íjász és 3 kaszabolós karakter komolyan?
Én a régi részekben is a nekrót élveztem a legjobban! Imádom hogy a D&D meg WH40K jogokkal is ilyen lityi-lötyi dolgokat tudnak csak összekaparni...mintha a Gyűrűk Urát Uwe Boll kapta volna meg rendezésre...
Aryx
Aryx 2021.05.16. 22:18
Az már korábban megtörtént. :P

Ez nem Baldurs Gate cím alatt indult amúgy? Csak beletekertem a gameplay-be, de nem tudtam megnézni, 3 mp után beszédültem ettől az idegbeteg camera shake-től, mintha valami hülyegyerek filmezné az eseményeket. Meg úgy a játék is ilyen árkád hülyegyerekesnek tűnik az arcunkba tolt hit pointjaival.
Peace
Peace 2021.05.17. 06:27
Majd reméljük jön belőle rendes hosszabb gameplay ebben a hónapban és akkor kiderül. Én még nem mondtam le róla. Iszonyatosan vágyok egy jó fantasy RPG-re!
Raistlin666
Raistlin666 2021.05.17. 11:53
Engem már azzal elvesztettek ahogy a karakterek arca kinéz...tipikus teszkógazdaságos nyomorékság lesz ez semmi több...
ajánlott olvasnivaló