Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Neon Wings: Air Race

Neonfényes pályák várnak a Neon Wings: Air Race-ben

Könnyed kis száguldozás, akár multiplayerben, power-upokkal.

2021.05.17. 16:05 | Dino | kategória: Játék

Míg a neonfényektől nem tud elszakadni Várady Zsolt (Fűbenalvó) hazai indie fejlesztő, a játékstílusok terén inkább jellemző rá a kísérletezés. Első Steamre került programja, a NeonCode retro-wave/cyberpunk kalandjáték volt 2018-ban, amit egy évvel később a Flux Caves logikai csőépítős alkotás lett. Most pedig egy versenyjátékkal jelentkezett.

A Neon Wings: Air Race egy Mario Kart-szerű játék, azonban a pályák ívét a levegőben kacskaringózó neon csíkok jelölik. 12 különböző, fejleszthető űrhajó közül választhatunk, és hét felvehető skillt is kapunk, amely kicsit felkavarja az egyszerű körbe-körbe száguldozást. Mindezt a nyolcvanas éveket idéző zene mellett.

Négy versenymód került a játékba, amelyek multiplayer módban is játszhatóak. A Standard Race nyertese az lesz, aki a leggyorsabban körbeér. Az Eliminationben csak a hőkövető rakéta és a pajzs található a pályákon, és aki felrobban, kiesik a versenyből. A Knockout módban minden kör végén a hátul haladó játékos kiesik a versenyből. Végül a Rushban minden power-up helyén nitro jelenik meg, és így a legjobb köridő számít.

A power-upok nagy része a műfaj kedvelőinek valószínűleg nem sok meglepetéssel szolgálnak, de azért akad egy-két nem túl általános is köztük. A Nitro rövid ideig megnöveli a sebességet. A Portal teleportrakétát lő ki, amin ha áthaladunk, a következő ellenőrzőpontra kerülünk - azonban ellenfeleink is áthajthatnak rajta, ha rosszul időzítjük. A Money Bag rakétát lő ki, amely követi a pálya vonalát, és kreditcsomagokat hagy maga után - minél többet szedünk fel ezekből, annál nagyobb szorzót kapunk ráadásul. A Homing Missile nevének megfelelően hőkövető rakéta. A Mine három aknát rak le, ami akár a hőkövető rakéta kivédésére is alkalmas. A Shield amíg aktív, kivédi a támadásokat, végül pedig a Repair az űrhajó életerejét állítja vissza a maximumra.

A Neon Wings: Air Race 3,99 eurós árcédulával került a Steam választékába, ahol demo verzió is elérhető belőle ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Neonfényes pályák várnak a Neon Wings: Air Race-ben
Neonfényes pályák várnak a Neon Wings: Air Race-benNeonfényes pályák várnak a Neon Wings: Air Race-benNeonfényes pályák várnak a Neon Wings: Air Race-benNeonfényes pályák várnak a Neon Wings: Air Race-benNeonfényes pályák várnak a Neon Wings: Air Race-benNeonfényes pályák várnak a Neon Wings: Air Race-benNeonfényes pályák várnak a Neon Wings: Air Race-ben
Neon Wings: Air Race
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Neon Wings: Air Race

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló