Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tiny Tina's Wonderlands

Jövő év elején érkezik a Gearbox következő játéka, a Tiny Tina’s Wonderlands

Looter shooter sárkányokkal, fegyverekkel és varázslatokkal.

2021.06.11. 14:27 | Dino | kategória: Játék

A Borderlands 3 után egy újabb looter shooter készül a Gearbox Entertainmentnél, és míg az első trailer alapján a grafikai stílus hasonló lesz, mint legutóbbi alkotásuk, a körítés ezúttal jelentősen eltér, ugyanis fantasy világban játszódik a Tiny Tina’s Wonderlands.

Így aztán amellett, hogy fegyvereink ezúttal is lesznek, varázslatokkal is operálhatunk majd, miközben igyekszünk szembeszállni a zsarnok Dragon Lord uralmával.

A játékban megjelenő kaotikus világot a Borderlands 2 egyik DLC-jéből ismert, 13 éves Tiny Tina kelti életre, ő írja a szabályokat, és akár menet közben is megváltoztatja a világot, miközben a játékost vezeti útján.

Sztorivezérelt kooperatív lehetőséget is kapunk, amelyben négyen játszhatjuk végig a kalandokat. A szinkronhangoknak pedig olyan színészeket sikerült megnyerniük a fejlesztőknek, úgy mint Andy Samberg, Wanda Sykes, Ashly Burch, valamint Will Arnett.

A Tiny Tina’s Wonderlands PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re készül, megjelenésére pedig 2022 elején számíthatunk. ■

előző
következő
Jövő év elején érkezik a Gearbox következő játéka, a Tiny Tina’s Wonderlands
Jövő év elején érkezik a Gearbox következő játéka, a Tiny Tina’s WonderlandsJövő év elején érkezik a Gearbox következő játéka, a Tiny Tina’s Wonderlands
Tiny Tina's Wonderlands
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tiny Tina's Wonderlands

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló