Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hunter's Arena: Legends

A Hunter’s Arena: Legendsszel nyitjuk majd az augusztust

A fantasy battle royale korai változata jelenleg is elérhető PC-n, ám a teljes verzió augusztus elején PS4-re és PS5-re is megérkezik.

2021.07.13. 14:33 | GeryG | kategória: Játék

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt debütált %https://store.steampowered.com/app/1061100/Hunters_Arena_Legends/% kínálatában a Mantisco stúdió fantasy battle royale játéka, a Hunter’s Arena: Legends. A játék egyelőre nem aratott osztatlan sikert, de ez még a jövőben változhat, miután megjelent a teljes verzió.

A játékban harminc játékos csaphat össze PvP vagy PvE módban, amely során nem csak egymással, de ősi szörnyekkel is meg kell küzdeniük. A játékosok a teljes verzióban már 17 különböző hős közül választhatnak majd, a jelenleg elérhetőkhöz öt további csatlakozik: Momo, Dalgi, Wu Kong, Pigsy és Sandy. Mint minden battle royale játékban, a játéktér itt is fokozatosan szűkül, hogy idővel egyre közelebb kényszerítse egymáshoz a harcosokat.

A Hunter’s Arena: Legends teljes kiadása a tervek szerint augusztus 3-án érkezik meg a Steamre, és ekkor már PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is elérhetővé válik. A platformok között közös játékra is lesz lehetőség. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A Hunter’s Arena: Legendsszel nyitjuk majd az augusztust
A Hunter’s Arena: Legendsszel nyitjuk majd az augusztustA Hunter’s Arena: Legendsszel nyitjuk majd az augusztustA Hunter’s Arena: Legendsszel nyitjuk majd az augusztustA Hunter’s Arena: Legendsszel nyitjuk majd az augusztustA Hunter’s Arena: Legendsszel nyitjuk majd az augusztustA Hunter’s Arena: Legendsszel nyitjuk majd az augusztustA Hunter’s Arena: Legendsszel nyitjuk majd az augusztustA Hunter’s Arena: Legendsszel nyitjuk majd az augusztust

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló