Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nézd itt, mit fog bejelenteni ma este a Relic Entertainment!

Nézd itt, mit fog bejelenteni ma este a Relic Entertainment!

A tippek szerint valószínűleg valamilyen Company of Heroes kapcsolódású dologról lehet szó.

2021.07.13. 15:13 | GeryG | kategória: Játék

A Relic Entertainmentnek eddig olyan nagyszerű stratégiai játékokat köszönhettünk, mint a Homeworld széria, a Warhammer 40,000: Dawn of War sorozat és persze a két Company of Heroes epizód. Illetve a stúdió jelenleg is dolgozik az egyik leghíresebb és legnépszerűbb stratégiai sorozat új részén, az Age of Empires IV-en.

Ám a jelek szerint valami más is rotyog már a csapat boszorkánykonyhájának valamelyik eldugott üstjében, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a stúdió hivatalos Twitch-csatornáján jelenleg egy visszaszámlálás látható. Ez ma este hét órakor jár majd le.

A számláló mögött Olaszország ködös képe látható, a háttérben pedig mintha korabeli háborús jelentések és csata zaja hallatszódna. Ezekből pedig a legtöbb rajongónak azonnal ugyanaz jött le: egy Company of Heroes sorozathoz kötődő bejelentés.

Persze egyelőre nem tudni, hogy mivel készülnek a srácok, ez ma este fog kiderülni. Az első Company of Heroes még 2006-ban jelent meg, mára igazi klasszikussá vált, amely sokak szemében az egyik legjobb világháborús stratégia. Ezzel szemben a 2013-ban megjelent Company of Heroes 2-t sok kritika érte, bár összességében ezt is szerették a rajongók.

Frissítés: A Company of Heroes 3-at jelentették be.

Cikkajánló
Itáliába visz a készülő Company of Heroes 3
Jövő év végére várható a második világháborús stratégiai játék újabb epizódja.
» Olvasd el!

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló