Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's XDefiant

Tom Clancy's XDefiant címmel készül új free-to-play aréna shooter a Ubisoftnál

Más Tom Clancy játékok karakterei ihlették a karakterosztályokat.

2021.07.20. 13:22 | Dino | kategória: Játék

Egy új first person aréna shootert leplezett le a Ubisoft. A Tom Clancy's XDefianttel egy pörgős, ráadásul ingyenes akciójátékot ígérnek, amelyen a kiadó San Francisco-i stúdiójában dolgoznak.

Az összecsapásba egy defianttel indulhatunk el. Kiválaszthatjuk a frakcióját, képességeit, elsődleges és másodlagos fegyverét, azok szerelékeit, aztán folyamatosan alakíthatjuk ezeket, hogy minél jobban passzoljanak játékstílusunkhoz, valamint a folyamatosan változó küzdőtérhez.

A négy frakciót különböző Tom Clancy játékokból inspirálódva alkották meg: a Wolves tank karaktereit a Ghost Recon, az Echelon támogatóosztályt a Splinter Cell, az Outcasts gyógyítóit és a Cleaners assault osztályát pedig a The Division ihlette.

Két hatfős csapat szállhat szembe majd egymással, olyan játékmódokban, mint például a Domination és az Escort. A módok és a térképek folyamatosan rotálódnak majd, hogy ne érezzünk unalmasnak a meccseket.

Aki kedvet kapott a fenti trailer nyomán a játékra, a hivatalos oldalon regisztrálhatja is magát - igaz, az augusztus 5-én induló első zárt tesztek még csak az USA és Kanada játékosai számára lesznek elérhetőek. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (1)

GeryG
GeryG 2021.07.20. 13:36
Hát nem tudom... ha ezt jelenti a korábban beharangozott nagyobb hangsúly a free2play játékok felé irány, akkor az nagyon szomorú... Tökéletesen lélektelen valaminek tűnik, aminek csak azért nem fogják lelőni a szervereit 2-3 hónap után, mert a Ubi mesterségesen életben fogja őket tartani... :-(
Tom Clancy meg most már tényleg forog a sírjában...
ajánlott olvasnivaló