Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Multiplayer shooteren dolgozik Neill Blomkamp, a District 9 rendezője

Multiplayer shooteren dolgozik Neill Blomkamp, a District 9 rendezője

A Gunzilla Games csapathoz csatlakozott a dél-afrikai születésű rendező.

2021.07.21. 10:09 | Dino | kategória: Játék

A Gunzilla Games stúdiót egykori Crytek, Electronic Arts és Ubisoft alkalmazottak alapították meg tavaly, és jelenleg a világ három pontján, Frankfurtban, Kijevben és Los Angelesben van egy-egy csapatuk. Az indie fejlesztő egy multiplayer shooteren dolgozik, a vezetőséghez pedig egy igen prominens személy csatlakozott most.

Ő pedig nem más, mint Neill Blomkamp, a District 9, Elysium és Chappie filmek rendezője, aki "chief visionary officer" titulussal került a Gunzilla csapatába. A dél-afrikai születésű Blomkamptől nem áll távol a videojátékok világa sem: amellett, hogy maga is játszik, ő rendezte volna például a Halo mozifilmet (a projektet végül leállították), Conviction címmel pedig élőszereplős rövidfilmet készített az Anthem világában.

A Gunzilla stúdiónál nem egyszerűen a kreatívcsapat irányításával fog foglalkozni, elmondása szerint fontos, hogy elképzeléseit a csapat is magáénak érezze, mindemellett pedig a játékmenetbe is megfelelően kell illeszkednie azoknak. Az ő dolga lesz megalapozni a játék világát, amelyre a csapat többi munkatársa felépíti a játékot.

A készülő játékot egyelőre nem fedték fel, így azon kívül, hogy egy, a közeljövőben játszódó sci-fi multiplayer lövölde lesz, amely PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re jelenik meg, nem tudni róla semmit. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: Fotó: Gunzilla Games

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló