Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Skydrift Infinity

Már elérhető a Skydrift Infinity

Felújított formában tért vissza az egykori Digital Reality repülős játéka.

2021.08.05. 17:54 | GeryG | kategória: Játék

Közel tíz év telt már el azóta, hogy megjelent a Digital Reality és a Grasshopper Manufacture közös repülős játéka, a Skydrift. Sajnos a magyar stúdió azóta már bezárta kapuit, így most nem nekik köszönhetjük meg, hogy az akkor PC-re, PlayStation 3-re és Xbox 360-ra megjelent játék feltámadt hamvaiból.

A német HandyGames kiadó jóvoltából született meg ugyanis a Skydrift Infinity, amely a régi játék felújított kiadása az aktuális konzolparkra. A játékban hátsó nézetből irányíthatjuk repülőnket egy versenyben, amely során persze az sem tilos, hogy lelőjük azokat a versenytársainkat, akiket másképp nem tudnánk megelőzni.

A felújított kiadásban nyolc választható repülő, hat pályákon felszedhető power up, három játékmód és nyolcfős multiplayer lehetőség várja a játékosokat. Természetesen a látványvilágot is felturbózták, hogy a mai szemnek is tetszetős legyen.

A Skydrift Infinity PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre jelent meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Már elérhető a Skydrift Infinity
Már elérhető a Skydrift InfinityMár elérhető a Skydrift InfinityMár elérhető a Skydrift InfinityMár elérhető a Skydrift InfinityMár elérhető a Skydrift InfinityMár elérhető a Skydrift InfinityMár elérhető a Skydrift InfinityMár elérhető a Skydrift Infinity

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló