Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2021

Stray Blade

Jövőre jön a Stray Blade

Az akció-szerepjátékban egy elfeledett és elpusztult civilizáció romjait fedezhetjük fel, miközben hatalmas lényekkel csatázunk majd.

2021.08.24. 20:04 | GeryG | kategória: gamescom 2021

Érdekes külső nézetű akció-szerepjátékon dolgozik a Point Blank Games csapata. A Stray Blade egy fantasy kalandra hív, amely az első előzetes alapján erősen emlékeztet bizonyos sötét lelkekről szóló más játékokra. Csak épp ezúttal jóval meseszerűbb körítéssel.

Az események Acrea elveszett völgyében játszódnak, amely egykor meseszép vidék volt, de mostanra szörnyek és más lények otthonává vált. Itt kalandozhatunk majd, hogy felfedjük az egykor itt élt civilizáció titkait. Ebben segítségünkre lesz egy Yodára csak épp egy picit emlékeztető kis társ is, aki hol felbukkan, hol nem.

A játékmenet egyik alappillére a harcrendszer lesz, amely villámgyors reflexeket és jó elemzőkészséget igényel majd. Ellenfeleinket ugyanis ki kell ismernünk és meg kell éreznünk, mikor hogyan fognak támadni, majd erre reagálva ellencsapást indítani. Ez a kisebb ellenfeleknél még könnyen megy majd, de lesznek sokkal keményebb bossok is, akik már alaposan meg tudnak majd izzasztani.

A Stray Blade a tervek szerint valamikor 2022-ben jelenhet meg PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló