25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

gamescom 2021

Újabb Age of Empires IV gamescom trailer

A múltkori torbocsin használati utasítás után ezúttal már tényleg a játékmeneté a főszerep.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

A gamescom alkalmából már kapott egy videót az őszre várt Age of Empires IV, ám akkor a rajongók csalódhattak, mivel abban semmit sem mutattak magából a játékból. Ehelyett részletes használati útmutatót kaptak a játékban szereplő egyik ostromgép, a torbocsin (oké, ez még mindig fura szó, maradjunk a trébuchet-nél!) működéséről.

Tegnap este viszont újabb előzetesnek szenteltek néhány percet a gamescom felvezető show-ján és ezúttal már tényleg a játékmeneté volt a főszerep. A videóban ízelítőt kapunk a Rise of Moscow kampányból, valamint bepillantást nyerünk a Római birodalom hétköznapjaiba is.

A játék több egyszemélyes kampánya összesen 35 küldetést ölel majd fel, amely a történelem 500 évén vezet majd minket keresztül. Ez idő alatt hatalmas birodalmakat húzhatunk fel, városokat, erődöket emelhetünk és persze amellett, hogy hódító seregeket építünk, a gazdaság működéséről is gondoskodnunk kell.

Az Age of Empires IV kizárólag PC-re készül, megjelenésére október 28-án kerülhet majd sor többek közt az Xbox Game Pass részeként.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Age of Empires IV

Platform:

Fejlesztő: Relic Entertainment

Kiadó: Microsoft

Megjelenés:
2021. október 28. PC
2023. augusztus 22. X1, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

shaddam
shaddam [3]
AOE2 után nagyon nem tudom megszokni ahogy kinéz
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)