Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2021

The Unliving

Októberben rajtol a The Unliving korai változata

A játékban egy necromancert alakítunk, aki élőholt seregeivel tör az emberiségre.

2021.09.01. 14:03 | GeryG | kategória: gamescom 2021

A legtöbb fantasy szerepjátékban általában a jók oldalán küzdünk, hogy legyőzzünk valamilyen ügyeletes gonoszt. Vannak persze az olyan játékok is, ahol a játékosok kezébe adják a döntést, hogy kinek az oldalán is kívánnak harcolni. És vannak azok a játékok, ahol gonoszok leszünk és punktum.

Ilyen lesz a The Unliving is, amelynek korai változata a tervek szerint októberben rajtolhat el. A pixel art stílusú szerepjátékban egy necromancert alakítunk, aki élőholtakból és más túlvilági lényekből toboroz (vagy inkább alkot) magának sereget. A cél természetesen az emberiség leigázása lesz, ehhez viszont rengeteg csatán és bukáson keresztül vezet majd az út.

A The Unliving véletlenszerűen generált pályákat kínál, amelyeken más és más ellenfelekkel kell megküzdeni, de cserébe a feltárható titkok és a megszerezhető tárgyak is mindig változnak. Sokszor fogunk elbukni, de jó necromancerhez méltó módon nekünk a halál csak egy átmeneti állapot. Ahogy seregeinknek is, mivel az elhullott csatlósokból újakat lehet majd támasztani.

A The Unliving korai változata október 26-án debütálhat a Steamen, arról nincs hír, hogy a teljes változatra meddig kell majd várni. ■

előző
következő
Októberben rajtol a The Unliving korai változata
Októberben rajtol a The Unliving korai változataOktóberben rajtol a The Unliving korai változataOktóberben rajtol a The Unliving korai változataOktóberben rajtol a The Unliving korai változataOktóberben rajtol a The Unliving korai változata
The Unliving
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Unliving

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló