Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aeon Drive

A hónap végén jön az Aeon Drive

A cyberpunk platformerben űrhajónkat kell megjavítanunk és közben a várost sem árt megmenteni.

2021.09.08. 17:19 | GeryG | kategória: Játék

Továbbra is pörög a cyberpunk őrület, ezúttal egy oldalnézetes platformerre készülhetünk. A Critical Reflex kiadó felügyelete mellett a 2Awesome Studio csapata dolgozik az Aeon Drive-on, amely a tervek szerint heteken belül már meg is érkezik.

Az Aeon Drive történetének főhőse Jackelyne, aki egy párhuzamos dimenzióból érkezett meg Neo Barcelona neonfényes városába. Hősünk űrhajója elromlott, és a működéséhez szükséges meghajtók a városban vannak szétszórva. Így magához veszi kardját és teleportálásra is képes tőrét, és útnak indul, hogy mihamarabb összegyűjtse a meghajtókat. Jackelyne képes az időt is manipulálni, így egy egész érdekesnek ígérkező kalandban lehet majd részünk.

A fejlesztők igazán pörgős játékmenetet ígérnek, pályából pedig százat lehet majd teljesíteni. Ezt megtehetjük egyedül vagy akár négyfős kooperatív módban is. A pixelart látványvilág pedig egész pofásnak tűnik a képek és az előzetes alapján.

Az Aeon Drive PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre fog megjelenni szeptember 30-án. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A hónap végén jön az Aeon Drive
A hónap végén jön az Aeon DriveA hónap végén jön az Aeon DriveA hónap végén jön az Aeon DriveA hónap végén jön az Aeon DriveA hónap végén jön az Aeon DriveA hónap végén jön az Aeon Drive

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló