Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Photography Simulator

Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!

Profi természetfotóssá válhatsz ebben a játékban.

2021.09.11. 15:58 | Dino | kategória: Játék

Ismét elég különös szimulátorjátékról érkezett hír: a Photography Simulator a címének megfelelően ugyanis nem másról szól, mint a fotózásról.

Amatőr fotósként kezdődik pályafutásunk, első masinánk megvásárlása után pedig irány a vadon, ahol a célunk minél jobb képet készíteni. Fotóinkat aztán feltölthetjük a közösségi médiába, vagy akár aukcióra is bocsáthatjuk, igyekezve pénzt csinálni belőle. De dolgozhatunk megbízással is.

Számos fotósfelszerelés vár ránk, a valós márkákat imitálva, így vásárolhatunk Canovo vagy Rikon cuccokat például. Sőt, még drónunk is lehet, ha a magasból szeretnénk felvételeket készíteni.

A fotózás során még az is fontos, hogy lopakodva közelítsük meg célpontunkat, álcázzuk magunkat, esetleg szagunkat semlegesítsük, hogy ne érezzék meg az állatok közeledtünket. Ahogy pedig egyre több pénzünk gyűlik össze, úgy juthatunk el újabb és újabb helyekre.

A Photography Simulator PC-re készül, megjelenési dátuma egyelőre nem ismert. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!
Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!Ha nincs pénzed drága fotóscuccra, fényképezz a Photography Simulatorben!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló