Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

V Rising

Először mozgásban a V Rising

A videón láthatjuk, amint karakterünk a puszta akaratával falakat állít.

2021.09.16. 15:08 | GeryG | kategória: Játék

A Stunlock Studios, amely korábban a Battlerite-tal és a Battlerite Royale-lal próbálkozott, most egy vámpíros szerepjátékon dolgozik. A tavasszal bejelentett V Risingban a játékosok lehetőséget kapjanak, hogy megteremtsék a következő Draculát. De ha ez nem megy, akkor valamilyen más vámpír nagyurat, aki aztán rettegésbe fojtja a környéket.

A V Rising a minap megkapta első játékmenet-bemutatóját, amelyben több érdekes részletet is megnézhetünk. A video stílusosan egy koporsóból való ébredéssel nyit, majd láthatjuk a nyersanyaggyűjtést és ízelítőt a vadakkal való harcból. Majd jön a kastélyunk felépítése a puszta gondolatainkkal. Nem sokkal később már követőinkkel közösen csapoljuk meg a közeli falu lakóit éltető nedűt, hogy még később már mindenféle szörnyetegekkel csatázzunk.

A V Rising PvE és PvP multiplayer lehetőséget is kínálni fog, a játékosok megrohamozhatják egymás kastélyát is. Hogy mindez milyen is lehet élesben, azt még idén megtudhatjuk, ugyanis az első tervezett bétára még ebben az évben sort fognak keríteni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

V Rising
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
V Rising

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló