25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A Rocksmith+ sem jön már idén

Tovább folytatódik a halasztási hullám…

Írta: GeryG

Az elmúlt két nap nem épp a jó hírektől volt hangos videojátékos fronton. Elhalasztották a Dying Light 2: Stay Human premierjét, majd csúszott a Battlefield 2042, de hasonló cipőben jár a Total War: Warhammer III is. És még mindig nincs vége, bár ez talán jóval kevesebbeket fog érzékenyen érinteni.

A Ubisoft az idei E3-on leplezte le a Rocksmith+-t, amely a népszerű ritmusjáték egy új verziója lesz. Ennek érdekessége, hogy valódi gitárra van szükség hozzá és valamilyen szinten segíthet a gitározás alapjainak elsajátításában. A Rocksmith+ az előző kiadásokhoz képest már nem egy önálló játékként fog megjelenni, hanem inkább egy előfizetéses oktató platformként, amely ráadásul okostelefonokról is elérhető lesz. Ám sajnos a legfrissebb hírek szerint többet kell rá várnunk, mint azt előzetesen a készítők tervezték.

Az eredeti tervek szerint már a nyáron el kellett volna rajtolni a platformnak, ám ehelyett immár 2022-t célozták meg a fejlesztők. A hivatalos indoklás szerint több idő kell, hogy tényleg olyan oktató platformot rakjanak össze, amely hasznos lehet a játékosok számára. Emellett azt ígérik, hogy az extra időt arra is felhasználják, hogy a Rocksmith+ júniusi és júliusi zárt bétáján résztvevők visszajelzései mentén formálják tovább az élményt.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Rocksmith+

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft San Francisco

Kiadó: Ubisoft

Megjelenés: 2022.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!