Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wild Guns Reloaded

Dobozos verziót kap a Wild Guns Reloaded

Limitált kiadásban rendelhető az eredetileg Super Nintendóra készült vadnyugati céllövölde.

2021.10.01. 22:18 | Dino | kategória: Játék

Az 1990-es évek közepén, a Super Nintendo masinára jelent meg a Wild Guns, egy vadnyugati témájú céllövöldejáték, amely pár évvel ezelőtt felújított verziót kapott, PlayStation 4-re, PC-re, majd Switchre. A Strictly Limited Games pedig úgy gondolta, a gyűjtők megérdemelnek belőle dobozos kiadást is, amelyre vasárnaptól lehet előrendelést leadni.

A Wild Guns Reloaded Limited Edition és Collector's Edition változatban lesz megrendelhető, PS4-re és Switchre egyaránt, ezen kívül pedig egy igen exkluzív megjelenés is várható belőle: SNES verzióban is meg lehet majd venni.

A felújított kiadás az eredeti játék két szereplője - Annie és Clint - mellé két új főhőst is tartalmaz: Dorist, valamint Bulletet, a kutyát. Velük együtt már négyen is lehet egyszerre játszani a programot. Ezen kívül két új pályát is kapott a Wild Guns Reloaded.

A 29,99 euróba kerülő Limited Edition 2000 példányban jelenik meg Switchre és 1000 példányban PlayStation 4-re. A 69,99 eurós Collector's Edition változat 1500, ill. 700 példányban jelenik meg, és olyan extrákat tartalmaz a játék mellett, mint egy kétoldalas poszter, matricák, egy nyaklánc Bullet gravírozott képével, egy dioráma, egy kulcstartó, képeslapok, képek a szereplőkről, valamint egy hűtőmágnes.

A SNES kiadásért 49,99 eurót kell fizetni, az NTSC designú dobozból 1300-at, míg a PAL változatból 700-at gyártanak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Dobozos verziót kap a Wild Guns Reloaded
Dobozos verziót kap a Wild Guns ReloadedDobozos verziót kap a Wild Guns ReloadedDobozos verziót kap a Wild Guns ReloadedDobozos verziót kap a Wild Guns ReloadedDobozos verziót kap a Wild Guns ReloadedDobozos verziót kap a Wild Guns ReloadedDobozos verziót kap a Wild Guns ReloadedDobozos verziót kap a Wild Guns Reloaded

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló