Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

BPM: Bullets Per Minute

Konzolokra is megjelent a BPM: Bullets Per Minute

Metalzenére zúzhatunk ebben a ritmikus FPS-ben.

2021.10.06. 08:11 | Dino | kategória: Játék

A PC-re egy évvel ezelőtt megjelent BPM: Bullets Per Minute műfajilag a ritmikus FPS-ek közé tartozik. Ebben az elég szűknek mondható kategóriában olyan játékokat találunk, amelyekben akkor érhetünk el jó eredményt, ha az akciót minél jobban sikerül a zene ritmusához igazítanunk.

A BPM-ben metalzenére folyik az akció, és bár nem lett rossz, Zoo_Lee úgy vélte, még dolgozhattak volna rajta a fejlesztők: "A koncepció ettől eltekintve egészen kiváló, és hatalmas benne a potenciál, de sajnos a BPM inkább az első metalzúzás és fegyverropogás hangjain éneklő fecske (furcsa egy faj, nem tagadom), akinek valószínűleg még közelgő társai csinálnak majd nyarat."

Ennek ellenére úgy tűnik, nem szerepelhetett viszont annyira rosszul eladások terén a játék, hogy még egy kis munkát rászánva elkészült a konzolos verzió is, így mostantól PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhető a játék. A visszafele kompatibitásnak hála pedig a mai konzolgeneráción is futtatható - ezeken a masinákon akár 4K@60 fps is kihozható belőle.

Cikkajánló
BPM: Bullets Per Minute teszt – Jó ritmusérzékkel rendelkező valkűröket várunk a Ragnarök ellen
Amikor egy FPS az adrenalinpumpáló metalzúzást emeli a legfőbb játékelemmé.
» Olvasd el!

A most megjelent konzolos verzió alapból megkapta a PC-s verzióhoz az elmúlt év során megjelent bővítéseket, többek közt öt új karaktert, három új fegyvert, két új nehézségi szintet és egy vadonatúj fejezetet. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

BPM: Bullets Per Minute
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
BPM: Bullets Per Minute

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló