Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Soyuz Constructor

Jön a Soyuz Constructor

Légy aktív részese a szovjet űrprogramnak és a világűr meghódításáért folyó versenynek.

2021.10.11. 17:22 | GeryG | kategória: Játék

A Kerbal Space Program 2 vagy épp a Rover Mechanic Simulator már engedett egy picit belekóstolni a világűr meghódításáért folyó verseny technikai oldalába. Persze nem kell itt véresen komoly szimulációkra gondolni, bár a Kerbal Space Programot sokan pont az összetettsége miatt kedvelik. Aki viszont a bütykölést szereti, annak most érdemes figyelni, készül ugyanis a Soyuz Constructor.

Naná, hogy a Pyramid Games stúdió áll a játék hátterében, akik a fent említett Rover Mechanic Simulatort is elkövették (de náluk készül az Occupy Mars: The Game is). A játék ezúttal nem a jövőbe repít, hanem épp ellenkezőleg: a múltba. Egészen pontosan az ’50-es és a ’60-as évekbe, helyileg pedig valahol a szovjet birodalom szívében kell majd tevékenykednünk. A feladatunk is könnyen kitalálható, rakétákat kell majd építenünk. Ezen belül is az R-7 rakétacsalád tagjait, amelyek a világűrbe juttatták többek közt a Soyuzt, a Vostokot, a Voskhodot és a Sputnikot is.

Nem csak e rakéták megépítése lesz a feladatunk, de a verseny diktálta tempót tartva a fejlesztésük és hatékonyságuk javítása is. A fejlesztők ígérete szerint a játékmenet lényegi része lesz a kísérletezés és a tesztelés is, hogy mielőtt tényleg fellőjük őket, kiderítsük az általunk tervezett és épített rakéták hatékonyságát és ellenálló képességét. És mivel mindezt tehát a szovjet űrprogram keretein belül fogjuk végezni, természetesen végig küzdeni fogunk a szűkös erőforrásokkal és nyersanyagokkal.

A Soyuz Constructor egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, ahogy azt sem lehet tudni, hogy PC mellett konzolokra el fog-e készülni. Mindenesetre a Steamen elérhető a játék demója, szóval egy próbakört már lehet vele menni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Jön a Soyuz Constructor
Jön a Soyuz ConstructorJön a Soyuz ConstructorJön a Soyuz ConstructorJön a Soyuz ConstructorJön a Soyuz ConstructorJön a Soyuz ConstructorJön a Soyuz ConstructorJön a Soyuz ConstructorJön a Soyuz ConstructorJön a Soyuz ConstructorJön a Soyuz ConstructorJön a Soyuz ConstructorJön a Soyuz ConstructorJön a Soyuz ConstructorJön a Soyuz ConstructorJön a Soyuz Constructor

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló