Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Evil Genius 2: World Domination

Konzolokra tart az Evil Genius 2: World Domination

Másfél hónap múlva már nem csak PC-n lesz játszható a 2004-es klasszikus folytatása.

2021.10.12. 10:06 | Dino | kategória: Játék

Közel 17 év kellett, hogy a Demis Hassabis által alapított Elixir Studios "szupergonosz-szimulátora" (vagy ahogy Zoo_Lee kollégánk jellemezte elég pontosan: egy "James Bond köntösbe öntött Dungeon Keeper-klón"), az Evil Genius folytatást kapjon. Az Evil Genius 2: World Domination idén márciusban jelent meg a jogokat megszerző Rebelliontől, és nem is sikerült rosszul.

A játékot tavasszal még csak PC-n lehetett játszani, ez azonban másfél hónap múlva megváltozik: november végén ugyanis a mai konzolok többségére is megjelenik a játék.

A konzolos verzió előrendelőire ráadásul három játékbeli ajándék is vár: az Aurora Borealisszal (északi fény) elterelhetjük az ügynökök és turisták figyelmét, a Fountain of Youthból (fiatalság forrása) ivó szolgáink tulajdonságai kapnak egy kis boostot, a Trojan Horse (trójai ló) nevű fa építményt pedig ha berakjuk bázisunkra, egyedi tervrajzokat old fel számunkra.

Cikkajánló
Evil Genius 2: World Domination teszt – Majd' 17 év után ismét világuralomra törhetünk
A Rebellion több éven át tartó ígérgetés és tervezés után végre visszahozta a 2004-es klasszikust.
» Olvasd el!

Az Evil Genius 2: World Domination november 30-ától PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re lesz elérhető. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Konzolokra tart az Evil Genius 2: World Domination
Konzolokra tart az Evil Genius 2: World DominationKonzolokra tart az Evil Genius 2: World DominationKonzolokra tart az Evil Genius 2: World DominationKonzolokra tart az Evil Genius 2: World DominationKonzolokra tart az Evil Genius 2: World DominationKonzolokra tart az Evil Genius 2: World DominationKonzolokra tart az Evil Genius 2: World DominationKonzolokra tart az Evil Genius 2: World DominationKonzolokra tart az Evil Genius 2: World DominationKonzolokra tart az Evil Genius 2: World Domination
Evil Genius 2: World Domination
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Evil Genius 2: World Domination

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló