Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Marvel’s Guardians of the Galaxy launch trailer és videoklip

Marvel’s Guardians of the Galaxy launch trailer és videoklip

A premierig még két hét ugyan hátra van, de már most megérkezett a launch trailer.

2021.10.12. 18:44 | GeryG | kategória: Játék

Az Eidos Montreal és a Square Enix úgy érzi, nincs olyan, hogy túl korán. Így már most, két héttel a Marvel’s Guardians of the Galaxy tényleges megjelenése előtt közzétették a játék launch trailerét, amit általában inkább egy-két nappal a premier előtt szokás. A videóban láthatjuk a galaxis őrzőit akció közben, alatta pedig nem is szólhat más, mint a ’80-as évek egyik klasszikus rockslágere, a Kickstart My Heart a Mötley Crüe-től.

A zene – ahogy a filmekben és a képregényekben – kiemelten fontos szerepet játszik majd a játékban is. Kalandjaink során számos slágert meghallgathatunk a ’80-as évekből, de ez nem csak háttérmuzsika lesz, ugyanis a ezekkel motiválni is lehet majd a csapat többi tagját. Harc közben több track közül is lehet majd választani, de a zenéket az űrhajón is bármikor meghallgathatjuk.

A játékban olyan előadók fognak szerepelni, mint a Blondie, a Blue Oyster Cult, Bobby McFerrin, a EUROPE, Bonny Tyler, a KISS, a Def Leppard, a Wham!, vagy épp a Star Lord-Band. Űrlord speciel utóbbiról nevezte el magát, akinek legújabb, Zero to Hero című nótájukat két klippel is megnézhetitek.

A Marvel’s Guardians of the Galaxy PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra fog megjelenni október 26-án. Nintendo Switchre csak felhő alapú formában lesz elérhető. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló