Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Saints Row

Nézz bele az új Saints Row játékmenetébe!

A Volition a Game Informer magazinban mutatta meg először a nemrég bejelentett játékot.

2021.10.13. 12:33 | GeryG | kategória: Játék

Sokak szemében a Saints Row számít a GTA játékok elsőszámú paródiájának, ám a franchise egy ideje már nem jelentkezett új epizóddal. A sorozat mindenkori fejlesztője, a Volition néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy új alapokra helyezik a franchise-t, így tulajdonképpen rebootolják a sorozatot.

Az új játékból akkor egy látványos, de játékmenetet nem mutató előzetest dobtak fel, így a rajongókban maradhatott némi hiányérzet. Ezt most elűzheti a játék első játékmenet-bemutatója, amelyet a fejlesztők a Game Informer magazin csatornáján tettek közzé.

A fenti kétperces videóban láthatjuk a kalandjainknak otthont adó Santo Ileso környékét. Először egy kis kocsikázásra indulunk, ami továbbra is nélkülöz majd minden ésszerűséget (lásd levegőben forgatható autó), majd gyalogosan folytatjuk utunkat a város különböző kerületeiben.

A látottak alapján a játék egész pofásnak ígérkezik, pedig ez még egy elég korai változatból származik. Mindenesetre a készítőknek még bőven van ideje csiszolni a játékmeneten, a grafikán és úgy nagyjából mindenen, ugyanis a premierre 2022. február 25-én kerülhet csak sor. Ekkor PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X-re és Xbox One-ra fog megjelenni a játék. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Saints Row
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Saints Row

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló