Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sam & Max: Beyond Time and Space

Decemberben jön a Sam & Max: Beyond Time and Space

Az indie Skunkape Games újabb klasszikus kalandjátékot újított fel.

2021.11.22. 20:00 | GeryG | kategória: Játék

A főleg egykori Telltale Games fejlesztők által alapított Skunkape Games tavaly decemberben készült el a Sam & Max Save the World című kalandjátékával, amely valójában a legendás páros egy mára klasszikussá vált régebbi játékának felújítása volt. A stúdió a jelek szerint elégedett volt a játék sikerével és úgy döntöttek, maradnak ezen az úton továbbra is.

Így az elmúlt időszakban egy másik epizód felújításán dolgoztak, ráadásul a Sam & Max: Beyond Time and Space megjelenésétől már csak bő két hét választ el minket. Sam és Max ezúttal megjárja a poklot, megfordul az űrben, de az Északi-sarkon is. Lesz itt Mikulás és vámpír is, vagyis ezúttal is egy sor furcsa kalandban lehet majd részünk a párostól megszokott humorral tálalva.

A Sam & Max: Beyond Time and Space december 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Decemberben jön a Sam & Max: Beyond Time and Space
Decemberben jön a Sam & Max: Beyond Time and SpaceDecemberben jön a Sam & Max: Beyond Time and SpaceDecemberben jön a Sam & Max: Beyond Time and SpaceDecemberben jön a Sam & Max: Beyond Time and SpaceDecemberben jön a Sam & Max: Beyond Time and SpaceDecemberben jön a Sam & Max: Beyond Time and SpaceDecemberben jön a Sam & Max: Beyond Time and SpaceDecemberben jön a Sam & Max: Beyond Time and SpaceDecemberben jön a Sam & Max: Beyond Time and Space

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló