Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Babylon's Fall

Életjelet adott magáról a Babylon’s Fall

A Square Enix egy új előzetesben leplezte le a játék megjelenési dátumát.

2021.12.20. 19:10 | GeryG | kategória: Játékhírek

Immár két éve, hogy a Square Enix bejelentette, ismét új játékon dolgozik a PlatinumGames stúdiója, akik korábban olyan címekkel tették le névjegyüket az asztalra, mint a Bayonetta, a Vanquish vagy épp a NieR: Automata. A csapat jelenleg is több projekten dolgozik, közéjük tartozik a Babylon’s Fall is.

Erről először 2019-ben hallhattunk, de aztán eléggé a minimumra szorították vissza a kommunikációt a készítők. Mostanra viszont kiderült, hogy már nem is kell rá olyan sokat várnunk. Egy új előzetesben rántották le a leplet a pontos megjelenési dátumról.

A Babylon’s Fall egy kooperatív módra kigyúrt hack ’n’ slash lesz, amelynek történetét egyedül vagy akár négyen közösen is végigjátszhatjuk. Az események a babiloni birodalom bukása után zajlanak, amikorra az egykor virágzó civilizációból már csak a Ziggurat torony maradt meg. Erre most egy új birodalom hódítói fenik a fogukat, ugyanis a legendák szerint mesés kincsek lapulnak a falak közt. A játékosok olyan harcosokat fognak alakítani, akiket önszántukon kívül megszálltak és így természetfeletti erővel ruháztak fel, hogy legyőzhetetlenek legyenek.

Minden játékos megtalálhatja a számára ideális harcstílust és az ahhoz megfelelő fegyvereket. Ilyenből egyszerre akár négyet is hordhatnak maguknál, miközben kapaszkodnak egyre feljebb a gigantikus toronyban. Minél tovább jutnak, annál nagyobb erőre is szert tehetnek.

A Babylon’s Fall a tervek szerint PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re fog megjelenni, méghozzá 2022. március 3-án. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Életjelet adott magáról a Babylon’s Fall
Életjelet adott magáról a Babylon’s FallÉletjelet adott magáról a Babylon’s FallÉletjelet adott magáról a Babylon’s FallÉletjelet adott magáról a Babylon’s FallÉletjelet adott magáról a Babylon’s FallÉletjelet adott magáról a Babylon’s FallÉletjelet adott magáról a Babylon’s FallÉletjelet adott magáról a Babylon’s FallÉletjelet adott magáról a Babylon’s FallÉletjelet adott magáról a Babylon’s Fall
Babylon's Fall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Babylon's Fall

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló