Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Forgive Me Father

Áprilisban jelenik meg a Forgive Me Father

A retro FPS hamarosan kilép az early access szakaszból.

2022.03.16. 08:45 | Jaxx | kategória: Játék

H.P. Lovecraft regényei számos játékfejlesztőt megihlettek már, nem volt ez másképp a Forgive Me Father előkészületeinél sem. A sötét hangulatú, retro FPS egy olyan nyomasztó utazásra invitál majd bennünket, melyben karakterünkön kívül mindenki megőrült.

A játék előzetesében remek metal zenére demonstrálják az öldöklést, de azért a helyszíneket is megnézhetjük a számtalan formájú legyőzendő ellenfél mellett.

A Forgive Me Father elején kiválaszthatjuk, hogy karakterünk pap vagy újságíró lesz, akit a történet előrehaladtával természetesen fejleszthetünk. A rengeteg skill és fegyver upgrade mellett magát az őrületet is szolgálatunkba állíthatjuk, a sztori mellett az Endless módban pedig a végtelenségig darálhatjuk a hullámokban érkező ellent. 2D elemek és ellenfelek a 3D környezetben biztosítják a '90-es évek retro érzését, képregényszerű megjelenése, az okkult erők és a végtelen gonosz, valamint a reménytelenség és a zavarodottság atmoszférája mind hozzátesznek lovecrafti világához.

Cikkajánló
Forgive Me Father early access próbakör – Életre kelt lovecrafti képregény
Végre korai hozzáférésbe került a számos show során mutogatott, ígéretes FPS – ideje álomba ringatni Cthulhut és seregeit.
» Olvasd el!

A Forgive Me Fatherben a dinamikusan változó pályák, nem újratölthető fegyverek és power-upok harc közben mindig valami újat nyújtanak majd, a ránk támadók tekintetében pedig a megszállott helyeiktől a legrosszabb rémálmaink szörnyetegéig mindennel találkozhatunk.

A játék április 7-én jelenik meg PC-re, a korai verzióhoz képest 50%-kal több pályával, új játszható karakterrel és még számos tartalmi újítással. ■

előző
következő
Áprilisban jelenik meg a Forgive Me Father
Áprilisban jelenik meg a Forgive Me FatherÁprilisban jelenik meg a Forgive Me FatherÁprilisban jelenik meg a Forgive Me FatherÁprilisban jelenik meg a Forgive Me FatherÁprilisban jelenik meg a Forgive Me FatherÁprilisban jelenik meg a Forgive Me FatherÁprilisban jelenik meg a Forgive Me FatherÁprilisban jelenik meg a Forgive Me FatherÁprilisban jelenik meg a Forgive Me FatherÁprilisban jelenik meg a Forgive Me FatherÁprilisban jelenik meg a Forgive Me FatherÁprilisban jelenik meg a Forgive Me FatherÁprilisban jelenik meg a Forgive Me FatherÁprilisban jelenik meg a Forgive Me FatherÁprilisban jelenik meg a Forgive Me FatherÁprilisban jelenik meg a Forgive Me Father
Forgive Me Father
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Forgive Me Father

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló