Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Callisto Protocol

Él és virul a The Callisto Protocol

A fejlesztés vezetője osztott meg egy képet a mocap-felvételekről.

2022.04.13. 12:47 | GeryG | kategória: Játék

Még 2020 végén jelentette be a Striking Distance stúdió, hogy első játékuk a The Callisto Protocol lesz. Mivel a stúdió a Krafton kiadóval kötött szerződést és ennek fényében a PUBG-hez kapcsolódó játékokon kellene dolgozniuk, így erre is rásütötték, hogy lesz köze hozzá. Bár lehet, hogy ez kimerül annyiban, hogy ugyanaz az univerzum, csak épp háromszáz évvel később.

A The Callisto Protocol eseményei 2320-ban fognak játszódni a Jupiter Callisto nevű holdján. Itt építették fel a Black Iron börtönt, ahová a játékos által alakított karakter is új rabként érkezik meg. Ám hamarosan rájön, hogy a börtön igazgatója egy sereg ember-idegen mutánst engedett szabadon a létesítményben, akik most a maradék túlélőre vadászik.

A játékról a bejelentése óta nem sokat lehetett hallani, de azt már akkor is lehetett tudni, hogy valójában több köze lesz a Dead Space játékokhoz, mint a PUBG-hez. Ez már csak azért is így van, mert a stúdiót Glen Schofield alapította. Aki most egy Twitter-bejegyzésben adott új életjelet a projektről. Ebben egy képet láthatunk a motion capture-felvételekről, mellé pedig a szöveg, miszerint ez Schofield kedvenc szakasza a fejlesztésből, amikor a kemény munka gyümölcseként kezd összeállni a design.

Cikkajánló
Blind Guardian motion capture
A Sacred 2-höz rögzítették a metalegyüttes tagjainak mozgását.
» Olvasd el!

Jelenleg tehát nagyjából ennyit tudni a The Callisto Protocolról, ami ugyan nem sok, de arra mindenképpen jó, hogy a rajongók megnyugodjanak, a fejlesztés megy a maga útján. Azt viszont továbbra sem lehet tudni, hogy a stúdió tartani tudja-e az eredetileg idénre tervezett premiert. Mindenesetre Glen Schofield annyit megígért, hogy hamarosan további részletekkel fognak szolgálni. ■

The Callisto Protocol
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Callisto Protocol

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló