Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sniper Elite 5

Reflektorfényben a fegyverek a Sniper Elite 5 új videójában

Hadtörténeti múzeum is segítette a fegyverek megalkotását.

2022.04.20. 10:39 | Jaxx | kategória: Játék

Karl Fairburne új kalandjára már nem kell sokat várnunk, május végén megérkezik a Sniper Elite 5. Azonban hogy addig se maradjunk izgalom nélkül, a játék új videójában a fegyvereket mutatják be a fejlesztők, egy hadtörténész segítségével. Több ezer referenciakép és hanganyag tanulmányozása után születtek meg a rendkívül részletgazdag, élethű kézifegyverek és járművek.

A videóban betekinthetünk a függöny mögé, végigkövethetjük lépésről lépésre, milyen aprólékos munka áll a franchise új darabja mögött.

A Sniper Elite 5-ben eddig még sosem tapasztalt szabadsággal állíthatjuk össze arzenálunk darabjait. Saját játékstílusunk kialakításának érdekében gyakorlatilag mindent megváltoztathatunk, legyen az tölténytár, puskacső vagy távcső. A módosításokat menet közben is alkalmazhatjuk, hiszen számos munkapadot találhatunk majd a játék térképein, melyek további opciókat nyitnak meg előttünk.

Cikkajánló
Franciaországba visz jövőre a Sniper Elite 5
Karl Fairburne ezúttal az Kraken megfékezésére indul 1944-ben.
» Olvasd el!

A Sniper Elite 5 május 26-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbos Series X/S-re. ■

előző
következő
Reflektorfényben a fegyverek a Sniper Elite 5 új videójában
Reflektorfényben a fegyverek a Sniper Elite 5 új videójábanReflektorfényben a fegyverek a Sniper Elite 5 új videójábanReflektorfényben a fegyverek a Sniper Elite 5 új videójábanReflektorfényben a fegyverek a Sniper Elite 5 új videójábanReflektorfényben a fegyverek a Sniper Elite 5 új videójában
Sniper Elite 5
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sniper Elite 5

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló