Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mythbusters: The Game – Crazy Experiments Simulator

Mythbusters: The Game – Nyáron te is mítoszrombolónak állhatsz!

A legendás showműsor videojáték-adaptációja már most rendelkezik egy demóval.

2022.05.09. 17:47 | GeryG | kategória: Játék

Emlékszel még a Discovery Channel talán legnépszerűbb (félig-meddig) ismeretterjesztő műsorára, az Állítólag…-ra, avagy a Mythbustersre? Ez volt az a műsor, amiben Jamie Hyneman és Adam Savage (később kiegészülve Kary Byron, Tory Belleci és a tragikusan fiatalon elhunyt Grant Imahara triójával) mindenféle szóbeszédeket és városi legendákat modellezett le és megpróbálta őket bizonyítani vagy cáfolni.

Mindez általában látványos és ötletes kísérleteket eredményezett, ahol azért többnyire volt valamilyen robbantás vagy lövöldözés is. A műsor 2003-tól 2018-ig futott, most viszont új formában térhet vissza. Készül ugyanis a Mythbusters: The Game – Crazy Experiments Simulator.

A fejlesztést a Byte Barrel stúdió csapata végzi a PlayWay felügyelete mellett, így azért már lehet sejteni, hogy milyen jellegű játékmenetre számíthatunk. A feladat természetesen mindenféle őrült kísérletek megtervezése, az ehhez szükséges szerkezetek megépítése és végül a kísérlet többszöri elvégzése. Mindezt azért, hogy városi legendákat bizonyítsunk vagy cáfoljunk.

A játék a tervek szerint június 8-án fog megjelenni, viszont már most elérhető a Steamen a Mythbusters: The First Experiment, ami a játék kvázi demóját jelenti. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló