Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Arma Reforger

Korai hozzáférésben indult el az Arma Reforger

PC mellett Xbox Series X/S-en is fut az új Arma-játék.

2022.05.17. 22:14 | Dino | kategória: Játék

Miközben a Bohemia Interactive játékainak rajongói leginkább az Arma 4-et várják, a cseh fejlesztőcsapat úgy döntött, hogy a széria következő nagy része előtt egy köztes epizódot is kiad. Ez lett a korai hozzáférésben most megjelent Arma Reforger, amelyet az első lépésnek tekintik az Arma 4-hez vezető úton.

Az 1989-ben, egy hidegháborús időszakban játszódó program Everonra visz, egy 51 négyzetkilométeres szigetre az Atlanti-óceánon, amelyet az Arma: Cold War Assaultban ismerhettünk meg. Az új engine, a majdan az Arma 4-et is meghajtó Enfusion segítségével azonban jóval részletesebben alkották újra a régi területet, tavakkal, folyókkal és öblökkel, hegységekkel és erdőkkel és sok minden mással.

A Conflict mód csataterén amerikai és szovjet erők két csapata méri össze erejét. Katonáinkkal kiépíthetjük védelmünket, támogató eszközöket telepíthetünk, megszervezhetjük a logisztikát, és különböző feladatokat teljesíthetünk. Fontos szerepet kap térképünk és iránytűnk, a túléléshez ugyanis alapos tervezés szükséges.

Az Arma Reforgerben kapunk egy Game Master elnevezésű, valós idejű küldetésszerkesztőt, amelyben akár menet közben alakíthatjuk a játékmenetet. Akár minden egyes alkalommal új csatákat tervezhetünk. A lelkes modderek vadonatúj eszközöket is kapnak, amelyek ugyanazok a segédprogramok, amelyeket a Bohemia munkatársai is használnak a játék készítése során. És ez ezúttal nem csak a PC-s verzióra igaz: Xboxon is elérhetőek a modok, amelyeket a Workshopon keresztül oszthatunk meg másokkal

Az Arma Reforger PC-re és Xbox Series X/S-re jelent meg, korai hozzáférésben. ■

előző
következő
Korai hozzáférésben indult el az Arma Reforger
Korai hozzáférésben indult el az Arma ReforgerKorai hozzáférésben indult el az Arma ReforgerKorai hozzáférésben indult el az Arma ReforgerKorai hozzáférésben indult el az Arma ReforgerKorai hozzáférésben indult el az Arma ReforgerKorai hozzáférésben indult el az Arma ReforgerKorai hozzáférésben indult el az Arma ReforgerKorai hozzáférésben indult el az Arma ReforgerKorai hozzáférésben indult el az Arma ReforgerKorai hozzáférésben indult el az Arma Reforger

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló