Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Dátumot kapott a Call of Duty: Modern Warfare 2

Régi ismerős arcokat is köszönthetünk majd az ősszel érkező játékban.

2022.05.25. 13:11 | GeryG | kategória: Játék

Az egy percig sem volt kérdéses, hogy idén ősszel is jön-e új Call of Duty, de február óta már az is hivatalos, hogy ez a Call of Duty: Modern Warfare 2 lesz. Nem a 2009-es eredeti CoDMW2 remake-jéről van szó, hanem a 2019-es reboot egyenes folytatásáról, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne átfedés közöttük.

A fejlesztést az Infinity Ward vezeti, akik eddig egy kósza logót leszámítva nem nagyon árasztották el információkkal a rajongókat. Most viszont a kiadásért felelős Activision több részletet is megerősített a játékkal kapcsolatban. Az egyik, hogy ismét a Task Force 141 küldetéseit éljük majd át, így visszatér a közönségkedvenc John Price kapitány, de mellette más régi ismerősökre is számíthatunk. Csatlakozik a küldetésekhez John „Soap” MacTavish és Kyle „Gaz” Garrick, valamint nagy visszatérőként újra köszönthetjük majd Simon „Ghost” Riley-t is. De lesz új arc is a csapatban a mexikói származású Alejandro Vargas személyében.

Cikkajánló
Call of Duty: Modern Warfare teszt – Na így kell ezt csinálni!
Az Infinity Ward megteremtett egy franchise-t. Majd újrateremtette azt. És most ismét újrateremtette.
» Olvasd el!

Ghost szereplése örömteli, de kérdéseket vet fel. Az eredeti Modern Warfare 2-ben ugyanis szomorú véget ér ő és Roach Shepherd tábornok keze által. Mivel Shepherd a rebootolt univerzumban is létezik (említik őt a 2019-es játékban), így adódik a kérdés, hogy Ghost ezúttal is hasonló sorsra jut-e mint annak idején.

Egyelőre ennyit tudni a Call of Duty: Modern Warfare 2-ről. Illetve még valamit: a játék október 28-án fog megjelenni várhatóan PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. ■

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló