Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr

Az új konzolgenerációra is megjelenik a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr

Még az idén megkapja PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re felturbózott változatát a NeocoreGames RPG-je.

2022.06.01. 21:22 | Dino | kategória: Játék

A NeocoreGames amellett, hogy nemrég elkészült a King Arthur: Knight's Tale-lel, nem hagyta pihenni előző nagy játékát, a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyrt se. A 2018-ban megjelent, majd egy évvel később Prophecy címmel önálló kiegészítőt kapó sci-fi RPG első körben PC-re volt elérhető, majd nem sokkal később PlayStation 4-re és Xbox One-ra is befutott. Hamarosan pedig újabb platformokon lesz elérhető a játék.

A WH40k Inquisitor - Martryr PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készülő változata valamikor ebben az évben fog megjelenni, és természetesen számos extrát is tartalmaz majd. Ilyen lesz a natív 4K támogatás, a nagyobb felbontású textúrák, a javított árnyékok és fizika, valamint a cross-gen multiplayer játéklehetőség. Emellett PS5-ön a DualSense képességeit is kihasználja majd a program.

A tavaly bejelentett, DLC-ként érkező új játszható karakterosztályt (Sisters of Battle) is megkapják majd a PS5-ön és XSX-en játszók, de ezt majd egy későbbi időpontban.

Cikkajánló
Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr
Magyar inkvizítorokat a káosz ellen!
» Olvasd el!

A Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr PC-s verziója, valamint a DLC-k a Games Workshop Warhammer Skull Fest rendezvénye alkalmából 75% kedvezménnyel kaphatóak, és egy új játékbeli esemény is aktív jelenleg. ■

Kulcsszavak: magyar fejlesztés, Warhammer 40,000

Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló