Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Gameplay-bemutatót kapott a Call of Duty: Modern Warfare 2

Ősszel érkezik a 2019-es reboot folytatása.

2022.06.08. 21:33 | Dino | kategória: Játék

A 2003-ban útjára indult Call of Duty sorozat elég vegyes megítélésű lett az évek során. Az épp soros fejlesztőnek vagy sikerült valami újjal felráznia a szériát vagy sem, az aktuális rész pedig általában kapott hideget és meleget egyaránt. Kivétel volt talán a 2007-es Call of Duty 4: Modern Warfare, amely elsőként szakított a második világháborús témával, és a modern időkbe vitte a sorozatot.

A siker két folytatást eredményezett, majd 2019-ben az Infinity Ward rebootolta ezt a vonalat, és megszületett a Call of Duty: Modern Warfare. Idén év elején pedig kiderült, hogy a 2022-es epizóddal ez kap folytatást.

Több teaser után pedig most kikerült az első gameplay-bemutató is a játékból.

A játék a 2019-es fejezet folytatása, olyan szereplőkkel, mint John Price kapitány, Kyle "Gaz" Garrick őrmester, Simon "Ghost" Riley főhadnagy, John "Soap" MacTavish őrmester és Kate Laswell a CIA-tól, új szereplőként pedig Alejandro Vargas ezredest köszönthetjük majd. Velük, azaz a Task Force 141 csapat tagjaival kell majd különböző küldetésekben részt vennünk.

Az Infinity Ward ígéretei szerint megújul a fegyverkezelés, fejlődik a mesterséges intelligencia, és sok más egyéb újdonságokkal bővítik a bevált formulát. Az egyszemélyes kampány mellé természetesen ott lesz most is a multiplayer játéklehetőség, valamint a kooperatív Special Ops mód. Nagy újdonság lesz még, hogy a játék ismét felkerül Steamre is, így nem kizárólag a Battle.neten keresztül lehet majd megvásárolni és játszani.

Cikkajánló
További élőszereplős Call of Duty: Modern Warfare 2 előzetesek
Van már video Pete Davidsonnal, Steve Aokival, TimTheTatmannel és Trae Younggal is.
» Olvasd el!

A Call of Duty: Modern Warfare 2 - és vele a Warzone 2.0 battle royale rész - 2022. október 28-án jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re. Az Infinity Ward munkáját ezúttal is számos más Activision-stúdió segíti, köztük a Raven Software, a Beenox és a Treyarch. ■

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló